INFRACȚIUNI în lanţ la Rădeşti. Doi tineri, reţinuţi pentru mai multe tâlhării

INFRACȚIUNI în lanţ la Rădeşti. Doi tineri, reţinuţi pentru mai multe tâlhării
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Poliţiştii din localitatea Rădeşti au reuşit să identifice două persoane bănuite de comiterea unor fapte ilicite. Cercetările au început după ce, pe 1 februarie, oamenii legii au fost sesizaţi, de o femeie de 79 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soţul său, două persoane necunoscute au pătruns în locuinţa lor şi au sustras un portofel  ce conţinea suma de 450 de lei.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, în timp ce se aflau în camera destinată pentru dormit, bătrânii au auzit zgomote provenite din camera alăturată, motiv pentru care bărbatul s-a dus să verifice. Intrând în bucătărie, acesta a observat doi tineri necunoscuţi care căutau în proviziile sale de alimente. Tinerii au ieşit din bucătărie şi l-au încuiat pe bărbat, apoi s-au dus în camera femeii de unde au sustras portofelul.

Poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit că, în aceeaşi seară,  cei doi tineri au pătruns şi în locuinţele a altor trei bărbaţi cu vârste de aproximativ 80 de ani, de la prima victimă au sustras 200 lei şi o plasă cu fructe, la cea de-a doua nu au găsit nicio sumă de bani, iar la ultima locuinţă au fost surprinşi de fiul persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată, tentativă la tâlhărie calificată, tentativă la furt calificat şi violare de domiciliu.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din comuna Rădeşti au fost identificate persoanele bănuite de comiterea infracţiunilor mai sus menţionate, ca fiind doi tineri de 19 şi 20 de ani, din comunele Bălăşeşti şi Rădeşti.

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Târgul Bujor cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi a dispunerii măsurilor legale.

Citit 2539 ori Ultima modificare Joi, 09 Februarie 2017 01:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.