Şi-a lăsat sediul în paragină

Şi-a lăsat sediul în paragină

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Poliţiştii locali au efectuat un control la un imobil situat pe strada Stelei. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că aici îşi defăşoara activitatea o societate, iar administratorii acesteia nu au întreţinut în bune condiţii elementele structurii de rezistenţă ale clădirii, elementele de construcţie exterioară ale imobilului, acestea aflându-se într-o stare avansată de degradare.

De asemenea, societatea în cauză nu a asigurat curăţenia respectivului imobil, aici fiind depozitate deşeuri de construcţii (moloz) şi deşeuri menajere. Având în vedere cele mai sus menţionate, operatorul economic a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare totală de 2.500 de lei, în conformitate cu prevederile HCL 79/2002.

Citit 318 ori Ultima modificare Luni, 17 Iulie 2017 15:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.