Aplicație mobilă pentru a face economie la alimente

Aplicație mobilă pentru a face economie la alimente
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Start-up-ul românesc bonapp.eco a lansat aplicaţia prin care consumatorii economisesc până la 80% la achiziţia de alimente şi intenţionează să se extindă în alte ţări din regiune şi să salveze de la risipă 30 milioane de pachete cu produse, până în 2023, anunță Agenția de presă Rador.

Aplicaţia mobilă (disponibilă pe iOS şi Android) are ca scop combaterea risipei de alimente, conectând consumatorii cu comercianţii ale căror alimente se apropie de data de expirare. Produsele vor fi vândute la preţuri mai mici cu 40-80%.

Alimentele sunt achiziţionate cu cardul, prin intermediul aplicaţiei, dintr-o reţea de 35 de afaceri afiliate din Bucureşti. În prezent, aplicaţia include supermarketuri, hipermarketuri, restaurante, magazine, brutării, cafenele şi hoteluri. Lansarea în alte oraşe din România este planificată pentru primul trimestru din 2022, în timp ce extinderea în alte ţări din regiune va începe în trimestrul al doilea.

Aplicaţia are un potenţial de piaţă de cinci milioane de utilizatori numai în România, fiind destinată, în special celor care locuiesc în mediul urban, au cont bancar şi doresc să cumpere produse de calitate, economisind bani.

Citit 2104 ori Ultima modificare Luni, 08 Noiembrie 2021 00:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro