Facebook introduce chat live pentru cei care își găsesc conturile blocate

Facebook introduce chat live pentru cei care își găsesc conturile blocate
Sursa: go4it.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Facebook este cea mai mare rețea de socializare din lume, dar odată cu volumul mare de trafic și numărului imens de utilizatori, platforma a scăzut din suportul tehnic pe care îl oferă utilizatorilor și chiar și din moderarea manuală a conținutului. Astfel, cei care, din varii motive, nu se pot autentifica pe conturile lor personale, de multe ori nu au opțiuni de a intra în contact cu un reprezentant al companiei care să ofere ajutor tehnic. Se pare însă că Facebook introduce opțiunea de suport tehnic prin chat live, pentru început sub formă de test.

Facebook face recuperarea conturilor blocate mai simplă prin introducerea suportului tehnic prin chat

Cei care vor beneficia de astfel de funcții sunt în acest moment creatorii de conținut de pe platformă, dar și utilizatorii „de rând”, care sunt din regiuni în care se vorbește limba engleză. În cazul în care contul lor a fost limitat sau blocat din diverse motive, aceștia vor putea direct din aplicația de Facebook să apeleze la noul Facebook Support, iar reprezentanții companiei vor putea verifica conturile și explica motivul pentru care conturile au fost suspendate sau blocate.

În cazul în care s-a întâmplat acest lucru din cauza unei erori, aceștia vor putea să îi ajute și să își recupereze accesul la conturi. Anterior, singura metodă de a putea intra în contact pe chat cu cineva de la Facebook era dacă problema era pe un cont Facebook folosit și pe o cască VR Oculus Quest.

Noul update al rețelei de socializare permite acum și implementarea unor unelte de moderare a comentariilor mult mai eficientă pentru cei care dețin pagini. Astfel, pe baza unor cuvinte cheie, comentariile nedorite pot fi ascunse automat, sau pot fi blocate comentariile care conțin link-uri sau imagini, cât și posibilitatea de a bloca utilizatori, cât și alte conturi pe care aceștia le-ar putea face în viitor pentru a se feri de aceste limitări.

Tot pentru creatorii de conținut, Facebook va permite, potrivit The Verge, realizarea de sesiuni de transmisii live alături de alți trei „invitați”, o funcție pe care am întâlnit-o în trecut și pe livestream-urile de pe Instagram.

Citit 817 ori Ultima modificare Duminică, 19 Decembrie 2021 11:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.