Conturile Facebook, asociate mai multor profiluri

Conturile Facebook, asociate mai multor profiluri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Facebook testează posibilitatea creării a până la cinci profiluri în cadrul aceluiaşi cont. În mod normal, conform politicii platformei sociale, Facebook le interzice utilizatorilor să folosească mai multe conturi, fiind permisă folosirea doar a unui singur cont pentru o persoană.

Acum, însă, Facebook a început să testeze o opţiune prin care utilizatorii pot folosi mai multe profiluri în cadrul aceluiaşi cont. Până la cinci profiluri pot fi create în cadrul unui singur cont. Profilurile reprezintă o soluţie care permite utilizatorilor să separe modurile în care aceştia doresc să acceseze informaţiile din cadrul reţelei sociale, fără ca Facebook să fie nevoită să impună propriile reguli, care ar însemna blocarea utilizatorilor care folosesc mai multe conturi.

Fără a schimba contul şi a introduce alte date de logare, utilizatorii pot face rapid trecerea între un profil unde focusul îl reprezintă ştirile, de exemplu, şi un alt profil, prin care se urmăresc doar update-urile prietenilor.   Facebook spune că, exact în această idee, schimbarea profilurilor se va face extrem de rapid. Pentru a trece de la un profil la altul, utilizatorul nu are nevoie decât de două click-uri.   Deocamdată, această facilitate reprezintă doar un experiment, ca multe altele pe care platforma socială le derulează pentru a vedea cum poate creşte interesul utilizatorilor. Însă, spre deosebire de altele, şansele ca acest experiment să se transforme într-o funcţie finală par mai mari în acest caz.

Citit 1416 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.