Instagram anunță noi unelte și șabloane automate

Instagram anunță noi unelte și șabloane automate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Curând, toate clipurile video încărcate pe Instagram vor fi postate la secțiunea Reels, alternativa TikTok dezvoltată de compania lui Mark Zuckerberg. Pentru a ușura cât mai mult efortul vedetelor luate oarecum cu forța pentru a contribui la platforma de conținut cu care administratorul Facebook și Instagram încearcă să „ia fața” rivalului TikTok, dialogul folosit pentru încărcarea clipurilor video va include o ofertă generoasă de unelte și template-uri gata de folosit pentru convertirea clipurilor Instagram în postări cât mai atrăgătoare, gata de distribuit pe canalul Reels.

Spre exemplu, vei putea mixa cu minimum de efort clipuri video și poze, alegând dintr-o selecție de șabloane și efecte de tranziție. Lista opțiunilor disponibile include modul Picture-in-Picture, de folosit pentru a adăuga propriul tău clip în colțul altuia, pe care vrei să îl comentezi. Clipul respectiv poate fi și o altă postare deja publicată pe Reels, ușurând efortul autorilor care doresc să-și sporească audiența comentând alte clipuri care s-au viralizat deja. O altă opțiune este cea pentru adăugarea propriului tău remix în finalul Reel-ului original, apărând ca un rezumat sau răspuns la reacțiile fanilor, potrivit go4it.ro.

Venind și în ajutorul autorilor care poate nu dispun de cea mai bună inspirație sau experiență necesară pentru compilarea unei postări reușite, Meta pune la dispoziție o selecție de șabloane preîncărcate cu efecte audio și video, rămânând doar să adaugi pozele și clipurile pe care dorești să le distribui.

Citit 1468 ori Ultima modificare Duminică, 31 Iulie 2022 02:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.