Alexandra Dinu a lansat filmul Capcană mortală

Alexandra Dinu a lansat filmul Capcană mortală
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Renumitul actor american Adrien Brody a venit în premieră în România pentru a participa la evenimentul de lansare a noului său film, "Bullet Head. Capcană mortală", distribuit în România de Ro Image 2000.

Laureatul Oscar a fost prezent la Cinema City Cotroceni, alături de Alexandra Dinu, protagonista rolului feminin, pentru a asista la prima proiecţie a filmului ce va rula în cinematografele din România începând din 5 ianuarie 2018. Pelicula, regizată de Paul Solet şi produsă de Millennium Films, a avut premiera mondială în data de 8 decembrie, în Statele Unite.0

Cei doi actori şi-au făcut apariţia pe covorul roşu în faţa unui număr impresionant de reprezentanţi mass media şi de invitaţi. Relaxaţi şi încântaţi de prezenţa în România, Adrien Brody şi Alexandra Dinu le-au acordat scurte interviuri celor zece echipe de televiziune şi au ţinut apoi un discurs în sala de proiecţie, despre implicarea lor în producţia de Hollywood.

La evenimentul de lansare a filmului "Bullet Head. Capcană mortală" au fost prezente vedete din cinematografie şi televiziune, critici de film, bloggeri, oameni de business şi jurnalişti.

Filmul îi are ca protagonişti pe Adrien Brody, John Malkovich, Antonio Banderas, precum şi pe Alexandra Dinu, actriţa din România fiind singura prezenţă feminină din film.

"Mi-am dorit dintotdeauna să joc alături de Adrien Brody, unul dintre actorii mei preferaţi. El este motivul pentru care am acceptat rolul din acest film, cu toate că nu este unul foarte complex. Este prima mea experienţă într-un film american şi sunt recunoscătoare pentru acest lucru. Ştiu că mă aşteaptă un drum lung şi greu aici, însă am determinarea, curajul şi ambiţia de a munci pentru a ajunge acolo unde îmi doresc. Mă bucur foarte mult că Adrien a acceptat invitaţia mea de a veni în România pentru premieră, iar sprijinul lui înseamnă foarte mult pentru mine. Mă bucur mult că am reuşit să fac această premieră şi acasă, la Bucureşti", spune Alexandra Dinu.

Actorul Adrien Brody, premiat cu Oscar în 2003, pentru rolul din "Pianistul", are la activ filme de succes precum "The Thin Red Line", "Cadillac Records", "Midnight in Paris" şi distincţii precum Premiul Cesar, National Society of Film Critics Award, Black Reel Award.

"Bullet Head. Capcană mortală" reprezintă debutul la Hollywood al Alexandrei Dinu, după mai bine de zece ani de activitate profesională în lumea filmului italian, timp în care a avut roluri în producţii de succes, precum "Capri", "L’Isola", "Rosso San Valentino" ori "La Farfalla Granata".

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3351 ori Ultima modificare Luni, 25 Decembrie 2017 22:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.