Mihai Bobonete: Când filmez «Las Fierbinţi» mă simt ca în vacanţă, cu rudele mele

Mihai Bobonete: Când filmez «Las Fierbinţi» mă simt ca în vacanţă, cu rudele mele
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de comedie, Mihai Bobonete, a revenit pe micile ecrane, în serialul „Las Fierbinţi” (PRO TV), cu cel de-al 13 lea sezon. Interpretul personajului Bobiţă le-a povestit jurnaliştilor de la Click detalii de la filmări, şi nu numai.

Reporter: Pe 27 februarie a început cel de-al 13-lea sezon din „Las Fierbinţi”, la PRO TV, şi am vrea să ştim cum e să joci alături de oamenii dragi ţie.

Mihai Bobonete: Avem şapte ani de difuzare. Înainte de „Las Fierbinţi”, acum 10 ani, a fost „Vine Poliţia”, iar între cele două proiecte am avut o pauză de câţiva ani. La mine, când încep filmările şi durează doi-trei luni, e ca şi când m-aş întâlni cu rudele mele, cu care nu m-am mai văzut de foarte  multă vreme. Mă bucur să dureze filmările cât mai mult, mă bucur şi când se mai lungesc filmările cu o zi.

Rep: Nu numai că eşti prieten cu colegii tăi de filmare de la „Las Fierbinţi”, dar v-aţi şi înrudit!

M.B.: Da, suntem amestecaţi. Am cinci fini şi lucrez cu doi dintre ei, dar în serial este doar Mihai Raiţ Dragomir. Octavian Strunilă îmi este naş.

Rep: Cu ce vine Bobiţă nou în acest sezon?

M.B.: Personajul meu este atât de bine definit de aceste 13 sezoane, încât mari schimbări lui Bobo nu i se pot aduce. Dacă se modifică personajul, se modifică din scenaristică. Dacă scenaristul consideră că ar trebui să fie o schimbare, el ia decizia.

Rep: Ce mai faci în timpul liber, în afară de filmări?

M.B.: Sunt cu familia, cu copiii, suntem de cele mai multe ori împreună.

Rep: Serialul are din ce în ce mai mulţi fani...

M.B.: Uite, la vizionarea de la mall (n.r. duminică, la Park Lake, a avut loc vizionarea primului episod din sezonul nou ) au venit părinţii unei fetiţe care are autism şi mai multe probleme de sănătate şi ne-au povestit că fiica lor se uită la “Las Fierbinţi”. Şi nu numai atât, dar a început să verbalizeze şi să ne spună numele şi se supără când cineva schimbă canalul de la serial.

Rep: Ai un program foarte plin.

M.B.: Da, pe 5 martie începem să filmăm sezonul 14 din “Las Fierbinţi”, iar la finalul lui aprilie începe turneul naţional de stand-up comedy, care se va ţine în mai şi iunie.      

Rep: Mi se pare mie sau ai slăbit?

M.B.: Am slăbit. E o reţetă pe care toată lumea o ştie. Dacă mănânci mai puţine calorii decât dai afară, atunci slăbeşti.

Sursa: Click.ro

Citit 3382 ori Ultima modificare Vineri, 02 Martie 2018 21:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.