Julie Mayaya: E dreptul oricui să fie orice îşi doreşte

Julie Mayaya: E dreptul oricui să fie orice îşi doreşte
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Julie Mayaya, câştigătoarea concursului Vocea României a răspuns la un interviu cu întrebări nebune! Iată ce mai face!

Reporter: Dacă te-ai putea reîncarna într-un animal, care ar fi alegerea ta? Şi de ce? 

Julie Mayaya: Cred că aş alege un animal sălbatic pentru că iubesc ideea de libertate. Mai exact, într-o felină pentru că exprimă feminitate, putere si agilitate. 

Rep:  Când te-ai uitat ultima dată la TV şi la ce? 

J.M.: Nu mai ţin minte exact, dar cred că m-am uitat la meteo. Nu obişnuiesc să mă uit la TV. Prefer să mă uit la seriale şi documentare online. 

Rep: Ce urăşti cel mai mult? 

J.M.: Ooo… o întrebare grea. Aş vrea să răspund cât mai simplu, dar din păcate cred că trebuie să detaliez. N-aş folosi neapărat cuvântul "urăsc", însă nu-mi place nedreptatea, care vine la pachet cu lipsa de onestitate, inducerea în eroare şi adesea cu minciunea. Toate astea generează frustrare şi iată cum dezastrul este asigurat.

Rep: Ce preferi să faci când ai o zi liberă? 

J.M.: Depinde. Dacă ziua liberă vine după o perioadă agitată si aglomerată, încerc să-mi reîncarc bateriile. Asta se traduce în somn, un film drăguţ (care tot la somn duce), eventual o zi la spa. Altfel, o scot pe Sasha la o plimbare prelungită, dacă ne permite vremea sau mă aventurez în câte un DIY pe care l-am văzut la un moment dat pe youtube, sau, mai nou, încep un proiect în faţa maşinii de cusut. 

Rep: Pleci pe o insulă pustie şi nu vrei să te mai întorci. Ce iei cu tine? Sau pe cine? 

J.M.: Nu vreau să plec pe o insulă pustie. De ce aş face asta? Aş lua cu mine persoanele dragi și apropiate. Şi pe Sasha.

Rep: Ce îţi doreai să devii când erai mică? 

J.M.: Fotomodel. Şi să câştig Miss Univers. În una dintre puţinele mele amintiri cu naşa mea de botez se făcea că ne uitam împreună la un concurs internaţional de frumusețe, iar eu am început să defilez prin casă, imitându-le pe fetele alea frumoase şi înalte de la televizor. Atunci naşa mea mi-a zis că am să fiu Miss Univers când am să cresc mai mare. 

Rep: Care este cea mai jenantă sau amuzantă amintire care îţi vine acum în minte? 

J.M.: Acum că mi-am adus aminte de episodul cu “Miss Univers”, îmi amintesc că obişnuiam să “împrumut” fardurile, rujurile, accesoriile, hainele şi pantofii cu toc ai mamei.

Obişnuiam să defilez şi când eram singură acasă, dar era mai distractiv când aveam şi un public care să mă aprecieze.

Rep: Cum ai descrie culoarea galben unei persoane nevăzătoare? 

J.M.: Hm… n-am fost pusă niciodată într-o astfel de situaţie, dar cred că aş încerca să descriu culoarea galben ca o culoare caldă şi aş da ca exemplu soarele, pentru că are o căldură inconfundabilă. 

Rep: Imaginează-ţi că intră pe uşă un pinguin cu o pălărie sombrero. De ce e acolo? 

J.M.: Că aşa vrea el! E dreptul oricui să fie orice îşi doreşte. Dacă un pinguin îşi doreşte să poarte un sombrero, atunci are acest drept. Eu n-am nimic împotrivă. Dacă intră pe uşa casei mele, atunci situaţia se schimbă. 

Rep: Ce îţi provoacă teamă? 

J.M.: Lucrurile pe care nu le înţeleg şi pe care nu le pot controla.

Rep: Descrie-ţi viaţa cu un titlu de film.

J.M.: În bătaia vântului. 

Rep: Un copil de cinci ani te întreabă dacă Moş Crăciun este real. Ce i-ai răspunde? 

J.M.: Da. Moş Crăciun este real. De fapt, tot ce îţi aduce bucurie este real şi aşa ar trebui să rămână. Fie că ai  cinci ani, fie 50 de ani. 

Rep: Ai vreo cicatrice? Care e povestea ei? 

J.M.: Am multe. Fiecare cu povestea ei. Cea mai dragă este pe mâna stângă unde m-a muşcat în joacă Cash, primul meu căţel, când avea câteva luni. Acum Cash nu mai este, deşi îmi este foarte dor de el. O avem însă pe Sasha, care sper totuşi să nu-mi lase cicatrici ca amintire.

Rep: Cum ţi s-a schimbat viaţa după Vocea României? 

J.M.: Viaţa mea de zi cu zi nu prea s-a schimbat. Am avut însă ocazia să cunosc foarte mulţi oameni deosebiţi pe care altfel nu cred ca i-aş fi putut cunoaşte.

Rep: Ce planuri ai? 

J.M.: Concerte multe şi spectaculoase. Acum suntem în febra pregătirii concertului de pe 14 aprilie de la Berăria H pe care îl pregătim împreună cu Tiberiu Albu. Am început un proiect mai amplu cu Tibi şi vrem să surprindem publicul cu concerte inedite şi de calitate.

Sursa: eva.ro

Citit 1683 ori Ultima modificare Vineri, 30 Martie 2018 19:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.