Gabriela Cristea revine la TV

Gabriela Cristea revine la TV
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce a stat acasă în concediu post-natal, Gabriela Cristea îşi pregăteşte revenirea la TV. Iată cu ce televiziune a semnat, se pare, şi ce emisiune va modera.

Gabriela Cristea a prezentat ani la rând emisiuni la Kanal D (“Draga mea prietenă” şi “Te vreau lângă mine”), însă, odată ce a intrat în concediu pre şi post natal, locul ei a fost ocupat de altă prezentatoare, iar contractul cu Kanal D nu s-a mai reluat.

Se pare că va reveni în curând pe sticlă, de această dată la altă televiziune. Conform Spynews.ro, vedeta ar fi semnat contract cu Antena Stars, unde va prezenta un nou format, în condiţiile în care “Te vreau lângă mine” aparţine Kanal D şi este prezentat în continuare de Bianca Drăguşanu.

Producătorii adaptează formatul publicului vedetei şi este posibil ca noua emisiune să semene foarte mult cu cea pe care a moderat-o ani la rând la Kanal D.

”Mă simt pregătită 100 la sută să revin pe piaţa media şi colaborarea pe care am iniţiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase şi constructive pentru telespectatori. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniştită şi pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soţului meu, ceea ce este foarte important pentru mine în acest moment. Aşadar, am multă energie şi toate avantajele pentru a face performanţă cu noua emisiune, nimic nu mă opreşte”, a declarat Gabriela Cristea.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2048 ori Ultima modificare Luni, 30 Aprilie 2018 18:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.