Laura Cosoi, mamă de fată

Laura Cosoi, mamă de fată
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Laura Cosoi a născut. Actriţa a adus pe lume o fetiţă, la o maternitate din Bucureşti. Este primul copil al vedetei. Iată ce nume i-au ales părinţii ei.

Laura Cosoi a născut la o maternitate privată din Bucureşti. Actriţa a devenit mamă pentru prima dată, aducând pe lume o fetiţă. A ales să nască natural, iar medicii i-au dat undă verde pentru acest lucru, după investigaţii amănunţite. Fetiţa sosită pe lume va purta numele Rita. Laura a postat deja pe social media prima fotografie în care apare atingându-i mânuţele bebeluşului.

Rita este copilul actriţei cu Cosmin Curticăpean, cel cu care s-a căsătorit în urmă cu câţiva ani. Despre acesta spune că este omul potrivit, care îi oferă răsfăţ şi înţelegere.

„E un om bun şi cald, e foarte potrivit pentru mine. El ştie când sunt aglomerată şi are grijă. Dar mă răsfaţă în general, nu numai când am eu proiecte solicitante. Pregăteşte micul dejun, mi-aduce cafeaua (…) Îşi pune şi el călătoriile de afaceri atunci când eu sunt plecată şi nu e ca şi cum ar sta acasă şi m-ar aştepta pe mine”, declara vedeta în urmă cu ceva timp.

„Aceste nouă luni pe care le-am petrecut în aşteptarea ei au fost o perioadă foarte frumoasă, emoţionantă şi încărcată de bucurii de tot felul. O să mă despart greu de lunile acestea, „cu burtica”, de momentele când inima ei bate atât de aproape de a mea, de clipele când îi simt mişcările atât de prezente, de comunicarea atât de intimă cu ea. E un miracol şi nu puţine au fost momentele când m-am simţit pur şi simplu copleşită. Mă bucur că în tot acest timp l-am avut alături pe Cosmin. Cu siguranţă că, dacă nu ar fi fost atât de implicat, lucrurile nu ar fi fost la fel. Mi-am dat seama ce important este să ai alături un om pe care să te poţi baza. Cred că orice femeie simte nevoia de sprijin în această perioadă, iar dacă susţinerea îi vine de la soţ totul e perfect”, a mărturisit Laura pe blog.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2587 ori Ultima modificare Joi, 14 Iunie 2018 02:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.