”Mission Impossible: Fallout”, printre cele mai bune filme de acţiune din istorie

”Mission Impossible: Fallout”, printre cele mai bune filme de acţiune din istorie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Al şaselea film al seriei "Mission: Impossible" se va lansa pe 27 iulie în Statele Unite (pe 3 august în cinematografele noastre), iar criticii de film care au avut deja ocazia să îl vadă s-au declarat cuceriţi de efectele speciale şi scenele de acţiune fără cusur. Iată ce au spus aceştia despre "Mission: Impossible - Fallout", ce are la momentul scrierii acestui articol un scor de 93 la sută pe RottenTomatoes.com şi un rating 9,5 pe IMDB.com.

"Nu îţi ia mult să înţelegi că "Mission: Impossible - Fallout" este unul dintre cele mai bune filme de acţiune din istorie", scrie David Ehrlich, de la Indiwire. "De la Fury Road nu am mai avut parte de efecte speciale practice (fără intervenţia CGI-ului) de un asemenea impact şi atât de bine realizate de către oameni nebunesc de nepregătiți pentru ele", a mai adăugat el.

"Cruise revine în acţiune - un star cu o misiune - iar vara începe să fie din nou distractivă", spune şi Robert Abele, de la The Wrap.

"Se ridică la nivelul aşteptărilor şi, mai mult decât atât, franciza s-a transformat într-una dintre acelea ce pare să devină din ce în ce mai bună - mai palpitantă şi mai ameţitor de captivantă cu fiecare film nou", arată Chris Nashway - Entertainment Weekly.

"Aici, când tot ceea ce este mai important în viaţa sa ajunge să fie pus în pericol, Hunt demonstrează că este cel mai valoros erou de acţiune", scrie şi Peter Debruge (Variety).

"Cruise, în vârstă de 56 de ani, realizează aici unele dintre cele mai impresionante cascadorii capturate vreodată pe marele ecran", scrie şi Rafer Guzman, pentru Newsday.

Una dintre cascadoriile realizate pentru film l-au trimis pe Cruise direct pe patul de spital. El s-a ales cu o rană serioasă la un picior, când încerca să sară de pe o clădire pe alta. Accidentul a amânat filmările lui "Fallout" cu câteva săptămâni, însă starul a declarat că nu are de gând să renunţe la a-şi executa singur cascadoriile.

Citit 2295 ori Ultima modificare Vineri, 20 Iulie 2018 14:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.