Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
3 comentarii

Începând de vineri, 30 noiembrie, şi până duminică, 2 decembrie, pe Faleză, la Elice, vă aşteaptă un adevărat maraton de concerte: Zilele Galaţiului 2018. Antonia, Lidia Buble, Andreea Ignat, Margareta Clipa, Lino Golden şi Nadir sunt cele mai cunoscute vedete care vor concerta la Galaţi, în cadrul evenimentului "Zilele Galaţiului 2018".

Lor li se vor adăuga Florin Chiriac (Hippie), Omul din Sarmisegetuza, Changeover + Cristina Ionaşcu - MC (cunoscută de la "X Factor"), Verona Adams, Gabriela Comăneci şi Mihaela Gurău. În plus, pe 1 şi 2 decembrie, timp de o oră, întregul echipament şi personalul calificat vor fi la dispoziţia artiştilor locali care doresc să se promoveze.

Vineri, 30 noiembrie

Vineri, 30 noiembrie, este ziua oficială a Galaţiului şi sărbătoarea tuturor celor care poartă numele Sfântul Apostol Andrei, patronul spiritual al oraşului. Motive suficiente pentru o petrecere publică de pomină. Potrivit programului anunţat de autorităţi, vineri, în intervalul 17,00 – 18,35, scena va fi disponibilă pentru talentele locale, după care va concerta Florin Chiriac (Hippie), până la 19,25, când va fi invitat un alt artist folk - Omul din Sarmisegetuza.  Scena va aparţine apoi, până la 21,00, frumoasei şi talentatei artiste din Galaţi, Andreea Ignat. Seara se va încheia cu Lidia Buble. Pe durata întregului concert MC va fi Cristina Ionaşcu.

Sâmbătă, 1 Decembrie

De Ziua Naţională a României, sărbătoarea Centenarului Marii Uniri, gălăţenii vor avea parte de folclor autentic, dar şi de muzică modernă. Pentru început, la fel ca în prima seară, în intervalul 17,00 – 18,00 scena va fi disponibilă pentru talentele locale. După care vor cânta, câte o oră fiecare, interpretele de muzică populară Verona Adams, Gabriela Comăneci, Mihaela Gurău şi Margareta Clipa.

Duminică, 2 decembrie

Cea de-a treia seară de spectacol va începe tot cu artişti locali, asta după ce talentele locale vor avea, timp de mai bine de două ore, de la 17,00 la 19,20, o scenă mare şi frumoasă la dispoziţie. Apoi va urca pe scenă, până la 20,15, Nadir. Între 20,20 şi 21,05, gălăţenii vor petrece în compania lui Lino Golden, după care, între 21,10 şi 22,00, scena şi inimile spectatorilor vor aparţine Antoniei.

Citit 11397 ori Ultima modificare Luni, 03 Decembrie 2018 00:09

3 comentarii

 • postat de Bula Vineri, 30 Noiembrie 2018 11:38 82.137.15.*** Link la comentariu
  1
  2

  Dar de gazon nu spui nimic? Ce beneficii aduce gazonul galatenilor si Satului electrificat Galati?
  Instalatia de iluminat, cea mai scumpa din tara.
  Copaci, boscheti si piatra de la potcoava de aur si dunarea?
  Panselutele din toate rondourile din oras?
  Ce benefiicii au adus "scoafa din popusoi"?

  Raportează
 • postat de Grigore Vineri, 30 Noiembrie 2018 11:30 82.78.250.*** Link la comentariu
  0
  6

  Copilului nu i-ati dat bursa la scoala ca n-aveti bani, de prostelile astea aveti? Vai de capul vostru!

  Raportează
 • postat de Scroafa din păpușoi Vineri, 30 Noiembrie 2018 01:27 86.122.130.*** Link la comentariu
  4
  24

  Concertele astea ne țin și de căldură?
  Păcat de banii cheltuiți, de timpul pierdut și de suferința în frig, atât a gălățenilor cât și a artiștilor de pe scene!
  Cred că nici în al 12-lea ceas nu am învățat să facem o sărbătoare plăcută pentru toți cetățenii acestei țări, ceva deosebit, adaptat la situația asta specială, făcut cu pasiune și dragoste, nu cu un asemenea ”Sictir” împănat din birourile Primăriei de niște funcționari care se lefăie în salarii nesimțite și care vor să scape și ei de ”obligațiile astea periodice” pentru public.
  Se știa cum va fi vremea în aceste zile, se știa că ne-am plictisit de aceleași lucruri repetate, ne-am săturat să cheltuim banii publici inutil.. ne-am săturat de atâtea.... și totuși... ni se dă tot PÂINE și CIRC, iar noi le înghițim în continuare!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.