Lidia Buble a fost femeie de serviciu la 14 ani

Lidia Buble a fost femeie de serviciu la 14 ani
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Lidia Buble se bucură de succes pe plan muzical în prezent, însă, când avea 14 ani şi avea probleme financiare, a lucrat inclusiv ca femeie de serviciu pentru a-şi câştiga existenţa. Iată ce declară!

Lidia Buble a cunoscut succesul muzical în urmă cu patru ani, iar în prezent este una din cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească. Totuşi, când locuia în Deva şi nu devenise încă faimoasă, solista s-a confruntat cu probleme financiare serioase.

Nu avea bani de pâine, după cum declară, şi era nevoită să muncească în patru locuri, pentru a avea un venit acceptabil. Primul său job a fost de femeie de serviciu la o tipografie.

"Au fost zile, după ce am venit în Bucureşti, în care n-aveam bani nici pentru cartela de metrou şi mă furişam pe sub bară ca să ajung la muncă. Au fost zile în care n-aveam bani de-o pâine. La Deva, am avut vreo 4 joburi, am început să muncesc pe la 14 ani. Îmi aduc aminte că primul meu job a fost de femeie de serviciu într-o tipografie. Apoi îmi amintesc că mai mergeam cu tata la cimitirul pe care el îl administra în Deva şi-l ajutam să care tot felul de materiale", a declarat artista, într-un interviu acordat revistei "OK!".

Citit 3219 ori Ultima modificare Vineri, 07 Decembrie 2018 17:50

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de RAY CHARLES
  Luni, 10 Decembrie 2018 22:56
  5.13.235.***
  Ce-i fetisoara asta fata de o AURA URZICEANU,DOINA BADEA,ANGELA SIMILEA,MARGARETA PASLARU SAU MIRABELA DAUER,SI ALTE NUME ILUSTRE???CRED CA daca ramanea femeie de serviciu ,astazi ar fi fost femeia de servciciu cu cea mai frumoasa voce!!!SI ,SINCER,CRED CA ERA MAI DREOPT ASA!!!
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.