Ellie White va avea un Crăciun bio

Ellie White va avea un Crăciun bio
Artista va decora un brad în ghiveci, pe care îl va planta apoi în sol, în grădina casei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ellie White este nu doar preocupată de un stil de viaţă sănătos, dar se implică des în acţiuni de protejare a naturii şi îşi educă cei doi copii în a învăţa să respecte ecosistemul în care trăiesc. Artista s-a implicat până acum în multe acţiuni ecologiste, a plantat copaci în zonele defrişate, iar acum plănuieşte să aibă un Crăciun sută la sută bio.

Mai exact, va decora un brad în ghiveci, pe care îl va planta apoi în sol, în grădina casei, iar pe masa de sărbători vor fi aşezate preparate sănătoase, din alimente cumpărate de la ferme bio.

"Mă doare, pur şi simplu, sufletul când văd copaci tăiaţi. Să distrugem pădurile reprezintă una din cele mai îngrozitoare acţiuni pe care le derulăm din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Tăiem enorm de mulţi brazi pentru a-i folosi două săptămâni, după care îi aruncăm. Nu avem momentan soluţie să echilibrăm situaţia decât să folosim brazi artificiali ori naturali în ghiveci şi pe care să îi aşezam apoi la loc în sol. Anul acesta aşa vom proceda, din nou. Avem un brad foarte frumos, în ghiveci, vom avea grijă de el cât timp va sta la noi în casă, îl vom uda, vom pulveriza apă pe crengi, iar după Revelion îl vom planta în curtea casei. Pentru masa de Crăciun vom avea un meniu echilibrat, sănătos, cu multe legume şi fructe bio, iar preparatele din carne, apreciate de Doru, sunt luate de la ferme bio. Dincolo de toate acestea, important este, cred eu, să ne educăm copiii în acest spirit al protejării naturii, pentru ca ei să înveţe să respecte ecosistemul în care trăiesc. Generaţia viitoare are nevoie să se dezvolte în acest mod", declară Ellie White.

Ellie White are la activ o carieră muzicală de 15 ani, fiind, înainte de a-şi lansa cariera solo, solistă a trupei fenomen DJ Project. Artista a lansat hituri precum Privirea Ta, Nu te mai caut, Power of Love, Sete de Noi şi a fost premiată cu trofee precum New Entry Top Hit, Best Female, Best New Act Romanian Music Awards, Best Romanian Song, Best Comeback, Girls Top Hit, Best Star, precum şi prestigiosul Best Romanian Act, alături de DJ Project, la MTV Europe Music Awards.

Artista are doi copii, un băiat, Mihai, în vârstă de şase ani, şi o fată, Maria Alexis, de trei ani.

Citit 978 ori Ultima modificare Joi, 20 Decembrie 2018 15:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.