Andreea Bălan s-a recuperat foarte repede după sarcină

Andreea Bălan s-a recuperat foarte repede după sarcină
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Andreea Bălan a adus pe lume o fetiţă în urmă cu două săptămâni. După operaţia de cezariana, însoţită, din păcate, de complicaţii, artista a revenit acasă şi a început procesul de recuperare după naştere. Iată cum arată acum şi cum se poate laudă cu un abdomen plat.

Andreea Bălan a adus pe lume cel de-al doilea copil în urmă cu două săptămâni. Intervenţia chirurgicală a fost atunci însoţită de complicaţii: a suferit stop cardio-respirator şi a fost resuscitată cu succes de medici după un minut.

Acum artista se află acasă, alături de familie şi se recuperează după operaţie şi după cumpăna trăită. Ia medicamente prescrise de medici, are grijă de cele două fetiţe ale sale şi, în plus, se poate lăuda cu un abdomen plat, chiar dacă în urmă cu două săptămâni abia a născut.

„13 zile de la naştere… + burtica cu o zi înainte de naştere ? (ultima burtică ?) Dacă vă întrebaţi cum de am slăbit aşa repede, s-a întâmplat deoarece patru zile, la terapie intensivă şi în salon, am „mâncat” numai perfuzii, plus că am purtat şi centură. Acum iau multe vitamine (+ antibiotic şi injecţii cu Clexan) ca să mă recuperez şi să am energie”, a declarat solista.

Totuşi, momentul de cumpănă prin care a trecut Andreea Bălan ar putea avea repercursiuni asupra carierei sale artistice. Asta deoarece se ştie că orice tip de efort este nociv pentru persoanele cu probleme cardiace, iar Andreea depune maxim efort la fiecare dintre spectacolele sale. Conform cancan.ro, este foarte posibil ca medicii să îi interzică Andreei Bălan să danseze şi să îi recomande cât mai puţin efort cu putinţă. Cel puţin în perioada următoare.

Andreea Bălan s-a recuperat rapid şi după prima sarcină. Anii dedicaţi dansului şi activităţii pe scenă şi-au spus cuvântul asupra siluetei sale şi nu a acumulat multe kilograme în plus. Apoi, a urmat, după naştere, şi o cură de tratamente corporale, precum tratamentul care elimină depozitele adipoase, slăbeşte în centimetri şi combate celulita.

Citit 1273 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2019 19:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.