Distracţie în aprilie. Festivalul Scrumbiei va ţine trei zile

Distracţie în aprilie. Festivalul Scrumbiei va ţine trei zile
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Zdob şi Zdub ori Mandinga sau poate Elena Ionescu ar putea concerta la Galaţi, lângă grătarele cu scrumbie şi produse specific pescăreşti, la cea de-a VIII-a ediţie a „Festivalului Scrumbiei Dunărene 2019”. Pentru organizarea petrecerii publice care ar urma să ţină trei zile, 19-21 aprilie, Primăria municipiului Galaţi tocmai a lansat o achiziţie publică pe portalul propriu.

Potrivit caietului de sarcini, municipalitatea îşi doreşte „un eveniment marcant pentru anul în curs, care îşi propune să contribuie la dezvoltarea oraşului”, iar misiunea câştigătorului achiziţiei publice va fi să asigure programul artistic şi locul necesar concertelor muzicale.

Prima grijă a firmei care va câştiga contractul va fi să echipeze foişorului de pe Faleza Inferioară cu sunet, lumini şi microfoane. Iată la ce program s-a gândit Primăria

Primăria doreşte ca ziua de 19 aprilie "să ne introducă în atmosfera de sărbătoare". Cum? Prin asigurarea unui fundal muzical, grătare cu scrumbie şi produse specific pescăreşti. Municipalitatea cere expres prestatorului să prepare „specii diferenţiate de peşte într-un mod cât mai variat”. Şi nu doar pe 19 aprilie, ci şi în celelalte două zile de petrecere.  

Pe 20 aprilie, Primăria îşi doreşte organizarea unui concert de muzică populară şi/sau uşoară în intervalul orar estimativ 17,00-21,00. Şi specifică în caietul de sarcini „asigurarea unui recital de muzică populară cu o durată de minimum 90 de minute susţinut de unul dintre ansamblurile: Orchestra Populară Rapsozii Botoşanilor sau Ansamblul Folcloric Busuiocul Bacău”.

Şi pe 21 aprilie, impune, în caietul de sarcini, organizarea unui concert de muzică populară şi/sau uşoară cu o durată de minim 90 de minute în intervalul orar estimativ 17,00-21,00. Şi precizează expres: „Asigurarea unui recital muzical cu cel puţin unul dintre artiştii de talie naţională: Zdob şi Zdub, Mandinga sau Elena Ionescu. Prestatorul are obligaţia să asigure prezenţa unui maestru bucătar care să asigure un spectacol culinar – prepararea unui produs gastronomic inedit”. Pe lista de distracţie mai sunt incluse: spectacol destinat copiilor, piese de teatru în aer liber, concurs de îndemânare pescărească, dar şi un MC sau prezentator - persoană dinamică, spontană, care să întreţină atmosfera şi să capteze publicul.

Valoarea estimată a contractului este de 120.000 de lei fără TVA, data limită de depunere a ofertelor este 4 aprilie, iar oferta câştigătoare va fi cea cu preţul total cel mai mic.

Citit 4845 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2019 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.