În ce condiţii locuia Cătălin Măruţă când s-a mutat în Bucureşti!

În ce condiţii locuia Cătălin Măruţă când s-a mutat în Bucureşti!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În prezent, este unul dintre cei mai bine cotaţi prezentatori tv din România şi câştigă mulţi bani, însă viaţa lui Cătălin Măruţă nu a fost întotdeauna chiar atât de roz. Iată ce sacrificii a făcut pentru a ajunge aici.

Cătălin Măruţă este, în prezent, unul dintre cei mai bine cotaţi oameni de televiziune din România. Şi-a construit o carieră de succes, iar câştigurile sale sunt pe măsură. Viaţa lui Cătălin Măruţă nu a fost însă întotdeauna uşoară, ci a fost nevoit să facă sacrificii pentru a-şi urma visul. Într-un interviu acordat ziarului "Libertatea", Cătălin Măruţă şi-a amintit că, atunci când s-a mutat de la Târgu Jiu la Bucureşti, a locuit într-un cămin de nefamilişti, împreună cu un prieten.

"Când am venit în Bucureşti, stăteam într-un cămin de nefamilişti, undeva la Vitan, la Bobocica, un cămin unde mai stăteam cu un prieten în cameră. Îmi aduc aminte canapeaua, care era, de fapt, patul nostru. Era din metal, cu o saltea peste! Asta era canapeaua din căminul de nefamilişti. Cred că la 20 de ani nu te doare absolut nimic şi, atunci când îţi doreşti ceva, nu cred că mai contează absolut nimic", a dezvăluit Cătălin Măruţă.

Dar iată că apoi visul i s-a împlinit, a început să lucreze în televiziune, iar din primii bani câştigaţi a reuşit să se mute într-o garsonieră din aceeaşi zonă.

"Atunci când mi-am renovat garsoniera, ţin minte că au fost nopţi în care pur şi simplu voiam să dorm acolo şi să fiu acolo. Cu toate că aveam în geam folie, pentru că încă nu veniseră geamurile. Dormeam pe o saltea, pentru că era casa mea, era locul meu şi-mi plăcea foarte tare", a mai declarat Cătălin Măruţă.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3098 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2019 18:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.