Mirela Popa iubește din nou

Mirela Popa iubește din nou

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Mirela Popa, fosta soție a lui Bogdan Stelea, se bucură de o nouă viață, odată cu decizia de a locui în Dubai, emiratul în care își desfășoară de aproape patru ani activitatea de designer vestimentar. Vedeta se declară împlinită din toate punctele de vedere, inclusiv sentimental, ținând cont că se bucură de o relație solidă de mai bine de doi ani.

În cel mai nou număr al revistei OK!Magazine, Mirela vorbește în premieră despre noua ei viață în Dubai și despre relația cu Safwan Nached, bărbatul alături de care formează un cuplu.

Cei doi s-au cunoscut prin prisma mediului de business frecventat, în cadrul unor workshopuri din domeniul industriei farmaceutice, în care Mirela a început să lucreze imediat ce s-a mutat de la București la Dubai.

“Safwan este un bărbat extraordinar, care m-a cucerit prin carisma lui, simțul umorului, inteligență, ambiție și determinarea de care dă dovadă. Conduce o companie din mediul farmaceutic, iar prima dată când l-am întâlnit a fost la un workshop. Cu timpul am realizat că avem aceleași valori de viață și pasiuni, iar acest lucru ne-a adus împreună”, declară Mirela Popa, pentru OK! Magazine.

“Este un bărbat extraordinar, cu o personalitate puternică, cu foarte mare încredere în el, mereu pozitiv și modest. Ceea ce iubesc cel mai mult la el este modul în care se comportă cu mine. Vede în mine ceea ce n-a mai văzut niciun bărbat până acum, mă încurajează mereu să fiu eu însămi și să-mi folosesc la maxim potențialul. M-a transformat într-o persoană nouă, care gândește totul acum dintr-o poziție de lider”, continuă vedeta.

Pentru Mirela, nici copiii și nici o nouă căsătorie nu reprezintă în acest moment o prioritate.

“Nu am făcut niciodată o prioritate sau un scop din a avea un copil. Cel mai important lucru pentru mine este să mă bucur de viața mea și să o împart cu persoana pe care o iubesc. Dacă acest lucru se va întâmpla nu pot să fiu decât foarte fericită. Cât despre căsătorie, dacă vorbim despre aceasta doar ca o hârtie pe care o semnez, atunci mariajul nu înseamnă nimic pentru mine. Eu văd căsnicia ca o viață împlinită și fericită alături de un bărbat pe care-l respect, căruia îi ofer iubire și îmi răspune în același fel. În acest context… mă văd în viitor o femeie căsătorită”.

Mirela Popa (ex-Stelea) se bucură de succes internațional în cariera de designer. Recent a lansat o nouă colecție vestimentară printr-o sedință foto realizată în Dubai.

Mirela Popa a devenit cunoscută în România în urmă cu opt ani, când a lansat prima colecție vestimentară Cruise, sub brandul Mirela Stelea. Au urmat apoi zece colecții de succes, fiecare însoțită de o ședință foto spectaculoasă, realizată în locații exclusiviste (pe un iaht, într-un avion privat, în muzee, într-un showroom de mașini de epocă sau pe vase de croazieră). Mirela Popa a fost premiată pentru succesul ei în industria modei și a apărut pe copertele mai multor reviste, ca femeie de afaceri de succes. În anul 2015, Mirela s-a mutat în Dubai, pentru a-și extinde activitatea ca designer vestimentar în Emirate.

Citit 789 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2019 00:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.