Ilinca Vandici, emoţii la final de ”Bravo, ai stil!”

Ilinca Vandici, emoţii la final de ”Bravo, ai stil!”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Finala celui de-al cincilea sezon al celei mai iubite emisiuni de fashion din România, "Bravo, ai stil!", se apropie de final, desemnându-şi câştigătoarea, care va fi încoronată drept cea mai stilată femeie din România.

După câteva luni de competiţie stilistică, timp în care aspirantele la mult râvnitul titlu şi-au demonstrat abilităţile stilistice şi veleităţile artistice, iată că, în curând, telespectatorii vor putea afla cine va fi marea câştigătoare a acestui sezon.

În Gala "Bravo, ai stil!" de sâmbătă, 29 iunie, difuzată începând cu ora 22,00, la Kanal D, se va alege câştigătoarea acestui sezon, în direct, în urma voturilor publicului, trimise prin SMS. Aceasta va intra în posesia premiului în valoare de 100.000 de lei şi va fi încoronată cea mai stilată femeie din România. La final de sezon, emoţia îşi face loc în sufletele juraţilor, dar şi a prezentatoarei show-ului. Ilinca Vandici mărturiseşte că are mari emoţii şi că aşteaptă cu sufletul la gură marea finală.

"Sunt foarte emoţionată pentru că se apropie cu paşi repezi marea finală "Bravo, ai stil!". Ştiţi foarte bine că jumătate din viaţa mea se desfăşoară pe platourile emisiunii şi pentru mine acest format TV reprezintă un "bebeluş" pe care l-am "crescut" şi acum ne bucurăm cu toţii de succesul uriaş înregistrat. Este emoţionant, entuziasmant să vezi evoluţia concurentelor, încă din prima zi de competiţie şi până în marea finală. Mă simt copleşită de tot ce se va întâmpla în finală, va fi un spectacol extraordinar, pus în scenă atât de concurente, cât şi de noi, de echipă. Abia aştept să vad cine va fi marea câştigătoare a acestui sezon", spune Ilinca Vandici.

Un spectacol de neuitat, emoţie, bucurie, culoare, suspans şi tensiune, acestea sunt ingredientele care vor îmbrăca finala celui de-al cincilea sezon "Bravo, ai stil!".

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1970 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iunie 2019 21:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.