Andra, înlocuită la ”Vocea României”

Andra, înlocuită la ”Vocea României”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

După un sezon în care Anda a fost jurat în cadrul show-ului "Vocea României", artista a ales să se retragă, iar locul ei la masa juraţilor va fi ocupat de Horia Brenciu. Iată explicaţia Andrei!

Schimbări la masa juriului în sezonul 9 al show-ului "Vocea României". Dacă Tudor Chirilă, Irina Rimes şi Smiley îşi vor păstra locul pe fotoliul roşu şi în noul sezon, Andra a ales să renunţe la rolul de jurat, iar rolul ei va fi preluat de Horia Brenciu.

Rolul de jurat la "Vocea României" nu îi este deloc străin lui Brenciu, care a făcut de altfel parte din juriul iniţial al show-ului, fiind antrenor preţ de trei sezoane, până când a ales să se mute la "X Factor".

Întrebată de foarte multă lume de ce a părăsit "Vocea Romanei", Andra a explicat că numeroasele proiecte în care este implicată îi ocupă extrem de mult timp, astfel că a fost nevoită să renunţe. "După un an în care am încercat să fac parte şi din juriul de la "Românii au talent", şi din grupul de antrenori de la "Vocea României", să am şi două turnee simultan ("Tradiţional" - care pe 1 decembrie o să fie la Cluj, când de obicei era live-ul de la Voce, şi "Live & Crunchy"), plus videoclipuri şi colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop.

"Vocea României" este una dintre emisiunile preferate, o urmăresc încă de la primul sezon, dar a trebuit să renunţ la fotoliul meu roşu, ştiind că este cea mai bună decizie acum! De "Românii au talent" sunt mult mai ataşată, după nouă sezoane încheiate. Aşa că o să rămân în continuare telespectatoare fidelă "Vocii României" şi le urez succes prietenilor şi colegilor mei care sunt acolo", a dezvăluit Andra.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 5155 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iulie 2019 17:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.