Preferinţele partenerilor în privinţa părului pubian

Preferinţele partenerilor în privinţa părului pubian
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Complet epilat, tuns şi frezat sau lăsat să crească în voie, când vine vorba despre aspectul părului pubian bărbaţii şi femeile au preferinţe certe. Un sondaj derulat în acest sens a scos la iveală că una din "tabere" acordă o importanţă mult mai mare acestui detaliu, care joacă un rol important în intimitate.

Sondajul realizat de institutul de cercetare YouGov pe un eşantion de 1.000 de persoane din SUA, bărbaţi şi femei, şi citat de publicaţia "Women’s Health", a arătat că părul pubian este un subiect mai important decât s-ar crede pentru ambele sexe, însă interesaţi în mod deosebit de acest aspect s-au arătat bărbaţii. Astfel, reprezentanţii sexului puternic consideră inacceptabil în proporţie de 70 la sută ca partenerele lor să aibă părul pubian lăsat în voia sorţii, în timp ce pentru femei acest detaliu nu este la fel de important.

Conform rezultatelor sondajului, bărbaţii şi femeile cu vârsta sub 30 de ani sunt cei mai pretenţioşi în privinţa aspectului "podoabei" pubiene. Aproape jumătate dintre respondente au spus că bărbaţii ar trebui să-şi îngrijească zona inghinală, iar 54 la sută din bărbaţi au precizat acelaşi lucru în privinţa femeilor. Grupul de respondenţi cu vârsta peste 65 de ani a fost cel mai puţin interesat de acest subiect, urmat de cei din grupul cu vârste între 45 şi 65 de ani.

Citit 2832 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iulie 2019 14:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.