Începe ”Îmi place dansul” la Kanal D

Începe ”Îmi place dansul” la Kanal D
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Emisiunea “Îmi place dansul” va avea marea premieră sâmbătă, 31 august, de la ora 20,00! În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20,00, Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuţa şi CRBL vor evalua performanţele artistice ale concurenţilor înscrişi în cea mai antrenantă competiţie a dansului. Show-ul de dans va fi prezentat de Victor Slav şi Cristina Mihaela Dorobanţu.

Pregătirile pentru show-ul “Îmi place dansul”, care va debuta la Kanal D sâmbătă, 31 august, la ora 20,00, au intrat în linie dreaptă. Show-ul prezentat de Victor Slav şi Cristina Mihaela Dorobanţu va fi difuzat în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20,00, la Kanal D.

Victor Slav e nerăbdător să facă parte din acest show, iar bucuria este cu atât mai mare cu cât specificul emisiunii pe care o va prezenta este una cu şi despre dans şi oameni care îşi doresc să uimească prin performanţa lor.

„Mă face fericit că oferim bucurie, atât telespectatorilor, cât şi concurenţilor. Va fi un show total, cu multă emoţie, cu o varietate de coregrafii şi concurenţi pregătiţi să facă faţă unor provocări uriaşe, în faţa unui juriu exigent. Abia aşteptăm să oferim premiul de 100.000 de lei! Cel mai bun să câştige!”, a spus Victor Slav.

Remarcabilă în show-ul fenomen „Bravo, ai stil”,  precum şi apariţie constantă în „Teo Show”, alături de Teo Trandafir şi Bursucu, în calitate de prezentator al rubricii „Secrete între fete”, Cristina Mihaela Dorobanţu este o tânără vedetă care a dovedit că frumuseţea merge mână în mână cu inteligenţa, spontaneitatea şi dorinţa de a face performanţă.

„Sunt nerăbdătoare să înceapă competiţia <Îmi place dansul>. E un vis împlinit să fac parte din acest show grandios.  Voi fi în permanenţă alături de concurenţi, ştiu ce înseamnă emoţiile uriaşe, să fii concurent şi să ai atâta presiune pe umeri. Nu va fi o luptă uşoară pentru ei, dar va fi probabil cea mai frumoasă experienţă a vieţii lor. Îi invit pe telespectatori să fie alături de concurenţi în călătoria lor spre a-şi împlini visul”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanţu.

Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuţa şi CRBL, juraţii cu o carieră impresionantă în domeniul dansului, coregrafiei, sunt gata să analizeze şi să puncteze prestaţiile artistice ale concurenţilor care vor păşi în platoul emisiunii “Îmi place dansul”. Cei înscrişi în competiţia dansului vor avea parte de o experienţă ce îi va ajuta să evolueze, să îşi exploateze la maximum potenţialul artistic şi, de asemenea, să demonstreze atât juraţilor, cât şi milioanelor de telespectatori cât de pasionaţi sunt de arta dansului.

Coregrafiile spectaculoase, pe stiluri diferite de dans, vor putea fi admirate într-un platou impresionant, special creat pentru acest show, care va face deliciul publicului în această toamnă.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1915 ori Ultima modificare Duminică, 01 Septembrie 2019 14:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.