Sabina Lisievici, noua Angelina Jolie de România

Sabina Lisievici, noua Angelina Jolie de România

Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
2 comentarii

Sabina Lisievici şi-a aniversat ziua de naştere la Viena, la Palatul Schönbrunn. După şapte luni de studii în Los Angeles, actriţa se întoarce în România, fiind cooptată în distribuţia filmului “Back 2 Back” şi joacă alături de actori cunoscuţi, precum Florin Piersic Jr, Howard Dell, Ionuţ Iftimoaie, Sandu Lungu, Marius Vişan şi mulţi alţii.

Este tânără, frumoasă, talentată şi promite mult! În plus, are un atu! A stat şapte luni în Los Angeles, la Hollywood, acolo unde s-a format ca actor metodist şi a păşit pe urmele unor artişti de calibru. La 29 de ani, actriţa Sabina Lisievici aspiră la recunoaşterea în ţară şi speră să joace în cât mai multe producţii româneşti, pentru că în America a arătat ce poate!

Frumoasa actriţă s-a întors recent din Austria, de la Viena, acolo unde şi-a dorit să îşi serbeze ziua de naştere în compania prietenilor. A vizitat majoritatea obiectivelor turistice, a păşit pe urmele Reginei Elisabeta şi i s-a cântat “La mulţi ani” la Palatul Schönbrunn.

“Mi-am dorit ca aniversarea celor 29 de ani să mă prindă la Viena. Am acolo nişte prieteni frumoşi şi mi-au făcut ziua de naştere şi mai frumoasă! Mi-au cântat “La mulţi ani” la Palatul Schönbrunn, la palatul lui Sisi, am avut trei torturi. Unul la palat, al doilea pe Dunăre, pe un mare vas de croazieră transformat în restaurant în Viena, iar al treilea, tot pe Dunăre, dar mai aproape, la Cazane, la întoarcere. Am primit multe cărţi, un voucher de conducere off road, dar excursia în sine la Viena a fost cadoul cel mai frumos de ziua mea! Nu îmi doresc decât să joc cât mai mult şi la noi în ţară şi să mi se recunoască talentul”, mărturiseşte actriţa, care are deja la activ mai multe filme producţii americane, precum Wild Sunflower (2019) şi I Am Not for Sale: The Fight to End Human Trafficking (2019).

Sabina Lisievici este românca asemănată cu Angelina Jolie. Pe lângă faptul că este foarte frumoasă, Sabina este şi foarte talentată. Ea scrie volume de poezii încă de la vârsta de 8 ani. Până acum a publicat cinci volume şi este câştigătoare a Premiului "Nichita Stănescu".

În prezent, Sabina a fost cooptată în distribuţia filmului “Back 2 Back” şi joacă alături de actori cunoscuţi, precum Florin Piersic Jr, Howard Dell, Ionuţ Iftimoaie, Sandu Lungu, Marius Vişan şi mulţi alţii.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3847 ori Ultima modificare Duminică, 15 Septembrie 2019 14:13

2 comentarii

 • postat de comunismul Vineri, 20 Septembrie 2019 20:05 5.13.200.*** Link la comentariu
  2
  5

  pentru asa domnisoare! trebuie sa ai si bani! ca altfel nu se uita la tine! zice spune ca esti vreun parlit! care cauta atentie! si vrea sa fie bagat si in seama! pe deasupra! mda! stii cum sunt domnisoarele astea! cand le plac banii masinile! cand altceva! nu mai exista si alte optiuni!

  Raportează
 • postat de GOGU FIROSCOSUL Luni, 16 Septembrie 2019 08:25 5.13.209.*** Link la comentariu
  0
  7

  DACA domnisorica asta de care nu a auzit nici naiba este la fel de talentata pe cat de frumoasa,nu stim ce a cautat prin cetatea internationala a filmului,cel mult a facut un pic figuratie!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!PARCA MARYLIN MONROE ERA CEVA MAI FRUMOASA!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.