Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În ultima vreme, Ramona Bădescu a ales să dispară din lumina reflectoarelor şi să se dedice mai mult vieţii personale, iar acum vine cu o surpriză de proporţii. Este însărcinată şi din cale afară de fericită, spunând că trăieşte o dragoste aşa cum a visat întreaga viaţă.

Discretă în general atunci când vine vorba despre viaţa sa privată, Ramona Bădescu nu vrea nici de această dată să dezvăluie identitatea bărbatului care o face fericită şi pe care îl va face tătic peste foarte puţină vreme, însă a povestit, într-un interviu acordat Okmagazine.ro, felul în care l-a cunoscut.

Vedeta spune că l-a întâlnit pentru prima oară pe misteriosul bărbat la un eveniment din Roma, dar că prima întâlnire nu a fost nici de departe un succes. "Ţin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitatea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial. Destinul a făcut în aşa fel încât după două zile, în timp ce eram în maşină, vorbind cu o prietenă la telefon, după ce primisem o veste neplăcută, pe partea cealaltă a străzii, într-o altă maşină, să-mi sară în ochi culoarea albastră a unui costum. Era chiar persoana pe care am cunoscut-o la evenimentul respectiv. Am ridicat mâna în semn de salut, el tocmai plecase, dar m-a văzut şi i-a spus şoferului să se întoarcă", a dezvăluit Ramona Bădescu.

Citit 2136 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2019 20:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.