Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În ultima vreme, Ramona Bădescu a ales să dispară din lumina reflectoarelor şi să se dedice mai mult vieţii personale, iar acum vine cu o surpriză de proporţii. Este însărcinată şi din cale afară de fericită, spunând că trăieşte o dragoste aşa cum a visat întreaga viaţă.

Discretă în general atunci când vine vorba despre viaţa sa privată, Ramona Bădescu nu vrea nici de această dată să dezvăluie identitatea bărbatului care o face fericită şi pe care îl va face tătic peste foarte puţină vreme, însă a povestit, într-un interviu acordat Okmagazine.ro, felul în care l-a cunoscut.

Vedeta spune că l-a întâlnit pentru prima oară pe misteriosul bărbat la un eveniment din Roma, dar că prima întâlnire nu a fost nici de departe un succes. "Ţin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitatea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial. Destinul a făcut în aşa fel încât după două zile, în timp ce eram în maşină, vorbind cu o prietenă la telefon, după ce primisem o veste neplăcută, pe partea cealaltă a străzii, într-o altă maşină, să-mi sară în ochi culoarea albastră a unui costum. Era chiar persoana pe care am cunoscut-o la evenimentul respectiv. Am ridicat mâna în semn de salut, el tocmai plecase, dar m-a văzut şi i-a spus şoferului să se întoarcă", a dezvăluit Ramona Bădescu.

Citit 1948 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2019 20:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro