Dana Nălbaru, atacată pe internet

Dana Nălbaru, atacată pe internet
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au adoptat o fetiţă ce provine dintr-o familie săracă
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Dana Nălbaru a fost intens atacată în mediul online, atât atunci când a ales să o retragă pe fetiţa ei cea mare de la şcoală, pentru a primi educaţie acasă, dar şi când a adoptat o fetiţă de etnie romă. Iată cum a reacţionat vedeta!

Dana Nălbaru s-a retras de mai mulţi ani din viaţa publică, însă reprezintă încă o figură pe care oamenii o recunosc cu uşurinţă. Tocmai de aceea, lucrurile importante din familia pe care o formează cu Dragoş Bucur şi copiii s-au aflat în mediul public, iar unii au simţit nevoia să-şi exprime părerile cu privire la deciziile de viaţa luate de ei.

Mai întâi, vedeta a fost intens atacată în mediul online atunci când a ales să-şi retragă fiica cea mare, pe Sofia, de la şcoală, pentru ca aceasta să-şi continue studiile acasă, cu profesori privaţi şi luând lecţii pe internet.

Apoi, a venit momentul în care Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au adoptat o fetiţă ce provine dintr-o familie săracă, de etnie romă. Este vorba de Roxana India, în vârstă de şase ani, pe care au primit-o cu braţele deschise în familia lor şi căreia îi oferă o viaţă mult mai bună decât ar fi avut-o în familia în care s-a născut.

„Mi-am dorit asta pentru că viaţa a fost extrem de bună cu mine. Eu am trecut prin tot felul de greutăţi de-a lungul vieţii, dar pe lângă asta, viaţa mi-a dat înapoi extraordinar de multe. Şi atunci am simţit că vreau să dau cuiva, la modul real, ceva înapoi. Aşa a apărut ideea adopţiei, pentru că atunci când adopţi un copil, schimbi real viaţa lui. E clar că Roxana ar fi avut o cu totul altă viaţă dacă noi nu am fi adoptat-o. Am vorbit cu Dragoş, care a rezonat la această idee. Când am încheiat procesul de adopţie, puteam aştepta să ni se genereze un copil, dar noi am ales să ne ducem la lista copiilor greu adoptabili şi să găsim o fetiţă pe care nu o vrea nimeni. Nu suntem singurii. Sunt o grămadă de oameni care fac lucruri mult mai frumoase decât noi”, a declarat Dana Nălbaru, pentru OKMagazine.ro.

Deciziile lor de viaţă au fost intens criticate de unii oameni în mediul online, care i-au pus instant la zid pentru că îşi trăiesc vieţile exact aşa cum vor. Dana spune însă că acest gen de comentarii nu o afectează. Sau mai bine zis că nu o mai afectează, că a învăţat să le ignore, deoarece e singura modalitate prin care îşi poate păstra echilibrul emoţional.

„Dacă postez un anumit lucru pe reţelele de socializare, fac asta din bună credinţă, pentru că poate cineva rezonează cu ceea ce eu am făcut, poate se simte inspirat şi-l ajută în vreun fel. Dacă unii simt nevoia să fie hateri până în cel mai grav mod posibil, nu e treaba mea, pentru că eu nu cer părerea nimănui. Aşa mi-am dat seama că nu trebuie să stau să citesc mesajele negative care îmi fac rău. Pur şi simplu, le dau delete. Nu mă interesează”, a mai dezvăluit vedeta.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3059 ori Ultima modificare Vineri, 04 Octombrie 2019 18:18

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.