Ana Maria Prodan se retrage din televiziune

Ana Maria Prodan se retrage din televiziune
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Ana Maria Prodan a hotărât să se retragă din televiziune pentru a se concentra mai mult pe viaţa de familie. Cine îi va lua însă locul la cârma emisiunii „Gospodar fără pereche”?

Ana Maria Prodan a luat decizia de a se retrage din televiziune, astfel că mai marii postului Pro TV vor fi nevoiţi să o înlocuiască la cârma emisiunii „Gospodar fără pereche”.

Vedeta a făcut anunţul retragerii în platoul emisiunii „La Măruţă”, invocând drept motiv faptul că şi-a neglijat viaţa de familie din lipsa timpului.

„Nu mai am cum. Intru în perioada de transferuri la fotbal şi trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc”, a spus Anamaria Prodan, potrivit protv.ro.

Anamaria Prodan mărturiseşte că filmările din televiziune îi ocupă foarte mult timp, iar Sarah şi Rebecca au nevoie de ea. Impresara a dezvăluit că nu vrea să rateze sub nicio formă cel mai important meci de baschet al fiicei ei Sarah, care practică acest sport în SUA.

Pe lângă copii, cărora îşi doreşte să le dedice mai mult timp odată cu retragerea de pe micul ecran, Ana Maria Prodan spune că şi cariera din lumea fotbalului este foarte solicitantă, astfel încât s-a văzut nevoită să renunţe, cel puţin pentru moment, la rolul de prezentator tv.

Chiar Ana Maria a dezvăluit că „Gospodar fără pereche” nu va rămâne fără prezentator şi a dat de înţeles că persoana care îi va lua locul a fost deja aleasă.

„Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toţi. Tot din lumea noastră vine şi va fi ok”, a explicat ea.

Anamaria Prodan, în vârstă de 46 de ani, este cunoscută publicului larg ca impresară şi vedetă de televiziune. Este mama a două fete, Rebecca şi Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soţ. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurenţiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soţ, antrenorul de fotbal Laurenţiu Reghecampf. Acesta din urmă are şi el încă un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2157 ori Ultima modificare Duminică, 13 Octombrie 2019 13:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.