Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1

Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Andreea Berecleanu a anunţat că renunţă la Antena 1 după 17 ani de colaborare. Iată ce spune îndrăgita vedetă despre aceşti ani petrecuţi la postul de televiziune.

Andreea Berecleanu a prezentat Observatorul orei 19,00 de la Antena 1 nu mai puţin de 17 ani. Săptămâna trecută a anunţat însă că a hotărât să încheie această colaborare. Decizia Andreei Berecleanu de a părăsi pupitrul emisiunii de Ştiri Observator de la Antena 1 a luat cu siguranţă prin surprindere pe toată lumea. Ea şi-a anunţat decizia printr-o postare făcută pe propriul cont de Instagram

Nu şi-a dorit să dea exact motivele care au dus la ruptură, însă a dat de înţeles că i s-au pus condiţii cu care nu a fost de acord. Andreea va fi înlocuită, la pupitrul Observatorului, de Alessandra Stoicescu.

Într-un interviu pentru ziarul Click!, Andreea Berecleanu a vorbit despre decizia de a părăsi Antena 1, despre anii petrecuţi acolo, dar şi despre planurile sale de viitor.

„Regret mulţi oameni din Antena. Regret faptul că nu am putut să îmi mai desfăşor meseria care îmi plăcea enorm conform principiilor mele. Dar rămân un jurnalist activ. Nici nu am cum altfel după 27 de ani de activitate fără întrerupere. Decizia de a pleca nu e un moft. De ce spun asta? Au existat în istoria Antenelor momente dificile şi nu am abandonat. Eu am fost solidară cu aceste situaţii, nu m-am văitat, am mers mai departe fără ca spectatorul să observe un disconfort pe care eu îl aveam. Mi-au scris şi m-au emoţionat colegii din redacţia Observator, din toate redacţiile emisiunilor de divertisment, din platou şi din partea de producţie, cabina de machiaj, regie. Mai toţi aveau câte o amintire cu mine. Colege care au trecut prin momente grele, prin situaţii de sănătate dramatice şi cărora le-am fost alături”, a declarat Andreea Berecleanu.

„Iată că cei 45 de ani pe care îi împlinesc peste o lună vin cu o schimbare. Să nu uităm că jurnalismul are mai multe faţete. Degeaba ştii să scrii o ştire politică dacă ai uitat să fii creativ sau nu ai fost niciodată. Eu nu sunt în pană de idei şi sunt un jurnalist de avangardă. Am avut inspiraţie încă de acum 7-8 ani să merg în paralel şi cu televiziunea şi cu online-ul. E motivul pentru care comunitatea mea din social media este uriaşă, conţinutul îmi aparţine integral şi asta se va întâmpla de acum încolo. Am o firmă de comunicare, merg la conferinţe, am întâlniri cu clienţi, medici străini”, povesteşte ea.

Citit 2907 ori Ultima modificare Vineri, 28 Februarie 2020 16:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.