Laura Cosoi este însărcinată a doua oară. Află dacă va avea băieţel sau fetiţă!

Laura Cosoi este însărcinată a doua oară. Află dacă va avea băieţel sau fetiţă!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Laura Cosoi nu-şi mai încape în piele de fericire! Vedeta este pentru a doua oară însărcinată şi a dat vestea chiar weekend-ul trecut, pe reţelele de socializare. Află dacă va avea băieţel sau fetiţă!

Un început de primăvară plin de bucurie pentru Laura Cosoi şi soţul acesteia. După cum chiar vedeta a anunţat în weekend pe reţelele de socializare, este însărcinată. Laura şi Cosmin vor deveni pentru a doua oară părinţi de fetiţă.

Cei doi sunt extrem de fericiţi, însă la fel de încântată este şi fiica lor, micuţa Rita. Laura Cosoi a postat, pe reţelele de socializare, câteva fotografii de familie. În imagini, apare alături de soţul ei, de micuţa Rita, dar şi de ecografia ce confirmă cea de-a doua sarcină.

„Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact aşa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste şi nerăbdare, de emoţie şi împlinire că am primit aşa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în braţe şi când mai simt şi mişcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleşită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulţumesc”,a  scris vedeta pe pagina sa de socializare.

Laura Cosoi nu este nici pe departe singura graviduţă a momentului în show-biz. Lili Sandu a anunţat chiar de Ziua Îndrăgostiţilor că este însărcinată, iar ea şi Silviu Tolu urmează să devină pentru prima oară părinţi. Dana Rogoz, bună prietenă a Laurei Cosoi, urmează ca la rândul ei să devină mămică anul acesta. Din nou. Actriţa a anunţat în luna decembrie că este însărcinată cu o fetiţă de această dată.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2904 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Martie 2020 14:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.