VIDEO | ”Mini Dan Bittman” a venit din Galaţi la ”Next Star”. Votaţi-l pe George, în finala de popularitate!

VIDEO | ”Mini Dan Bittman” a venit din Galaţi la ”Next Star”. Votaţi-l pe George, în finala de popularitate!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

"Mini Dan Bittman", aşa l-au numit Loredana, Ştefan Bănică şi Dorian Popa, din juriul "Next Star", pe gălăţeanul George Constantinescu. În vârstă de 11 ani, elev al artistei Cristina Vasopol, cunoscută de la "X Factor" şi "Vocea României", George a făcut spectacol pe scena primei ediţii a Next Star. Are toate şansele să ajungă în finala de popularitate a concursului, dar pentru asta trebuie să-l votaţi!

Cu bandana purtătoare de noroc la mână, George Constantinescu din Galaţi a ţinut să surprindă juriul "Next Star" salutându-l şi în limba chineză. "Pentru că ni s-a oferit oportunitatea să studiem chineza la şcoală, am acceptat", a mărturisit puştiul. Întrebat ce ar schimba la şcoală, gălăţeanul a răspuns că ar înlocui manualele de hârtie cu tabletele, pentru a proteja copacii, şi ar crea o oră specială în care să se odihnească.

"Eu am venit la Next Star pentru că de când eram mic, aveam trei-patru anişori, şi ascultam melodia «Cât de departe» a lui Dan Bittman, îmi plăcea să cânt şi să dansez prin casă. Şi de asta am venit eu la Next Star, ca să-i încânt şi să-i distrez pe oameni".

"E fix mini Dan Bittman", au exclamat Loredana şi Dorian Popa, identificând gesturile şi atitudinea artistului în mişcările lui George. "Au înnebunit salcâmii", a fost cântecul pe care gălăţeanul l-a interpretat senzaţional pe scena "Next Star". Întrebat cui aparţine această variantă a piesei, puştiul a nominalizat-o pe Cristina Vasopol, care îi ţinea pumnii strânşi în culise!

"A, Cristina Vasopol, care a fost în echipa mea la Vocea României", şi-a amintit Loredana. "A fost şi la X Factor, deci o ştim! Se vede aici mâna Cristinei. Eşti foarte bun! Ţine minte, eşti foarte bun", i-a spus, admirativ, Ştefan Bănică.

Loredana a apreciat teatralitatea interpretării, vocea foarte bună, pasiunea, carisma, dar a vrut să ştie cât de „cuminte” e George. Mai ales cu fetele. "La mine la şcoală, fetele îmi spun să nu fiu cuminte! Mai multe fete sunt înnebunite după mine ca salcâmii, mai ales când cânt ceva", a răspuns puştiul. A aflat, însă, de la Loredana, că băieţii discreţi au şi mai mare succes la fete, pentru că sunt gentlemani!

Cu trei de "Da", George a ajuns în finala serii, dar nu a câştigat-o. Are însă şanse mari să ajungă în finala de popularitate, care pune în joc un premiu în valoare de 5.000 de euro.

Conform Antenei 1, dacă îl vreţi pe George în finală, trebuie să îl votaţi pe aplicaţia Next Star, până marţi, 16 martie, ora 16,00.

Citit 2769 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Martie 2020 10:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.