Cinema în aer liber, succes în Coreea de Sud

Cinema în aer liber, succes în Coreea de Sud
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În plină epidemie de coronavirus, cinematografele în aer liber s-au impus ca distracţia la modă adoptată de sud-coreenii nerăbdători să se relaxeze fără riscuri. În timp ce numărul de intrări în cinematografele tradiţionale sud-coreene a scăzut în cursul ultimelor săptămâni, un cinema drive-in din apropiere de Seul a avut mare succes. Cinefilii au văzut aici un film, instalaţi în maşina parcată în faţa unui ecran gigant exterior, scrie AFP, potrivit news.ro.

"Am înregistrat o creştere a vânzărilor de 10-20 la sută, iar în weekend biletele au fost epuizate", a spus Park Dong-ju. "Avem mai multe solicitări de informaţii pe internet de când a izbucnit pandemia de coronavirus", a spus proprietarul. "Deschis tot anul" se poate citi pe site în prezent, când mare parte dintre cinematografele din lumea întreagă au fost constrânse să închidă temporar.

Choi Jin-young, o angajată în vârstă de 22 de ani care lucrează într-un spital, a explicat că a aşteptat două ore pentru a putea cumpăra bilete. "Am vrut să profit de viaţa culturală cu prietenul meu, însă cum cinematografele constituie un risc şi el se teme să meargă acolo, am venit aici", a povestit ea. Park Ji-seung, 24 de ani, a declarat că evită să iasă din cauza epidemiei de coronavirus, dar că se simte "în siguranţă" în acest drive-in.

Citit 1690 ori Ultima modificare Luni, 23 Martie 2020 20:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.