Radu Vâlcan - din Republica Dominicană în izolare

Radu Vâlcan - din Republica Dominicană în izolare

Atât Radu Vâlcan, cât şi echipa de producţie, se află în izolare în Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

După aproape o lună în care a stat în Republica Dominicană, la filmări, Radu Vâlcan s-a întors în România. Îi va vedea însă pe Adela Popescu şi pe cei doi copii ai lor abia peste două săptămâni!

Radu Vâlcan şi echipa de filmare de la "Insula Iubirii" s-au întors din Republica Dominicană, acolo unde urma să fie filmat sezonul al şaselea al reality show-ului de la Antena 1.

Această destinaţie a fost aleasă tocmai pentru că era un loc sigur, fără cazuri confirmate de Covid 19, însă totul s-a schimbat la doar câteva zile după ce echipa a ajuns acolo. Ba, mai mult, în mai puţin de o săptămână, autorităţile au declarat şi acolo stare de urgenţă, aşa că pentru a nu pune în pericol sănătatea echipei de producţie, a concurenţilor şi a ispitelor, filmările au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condiţiile o vor permite.

În aceste momente, atât Radu Vâlcan, cât şi echipa de producţie se află în izolare în Bucureşti, departe de familii şi de cei dragi. La scurt timp după ce au ajuns în Republica Dominicană, aceştia au fost nevoiţi să se întoarcă, pentru că şi acolo s-a declarat stare de urgenţă. „Ne-am întors din Republica Dominicană, din fericire am prins ultimul zbor dinspre Paris spre Bucureşti. Eram la curent cu tot ce se întâmplă în ţară, dar realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris. Era o imagine şocantă pe aeroport, era totul pustiu, erau oameni care doar testau persoanele aflate în tranzit. La fel s-a întâmplat când am ajuns pe Otopeni, parcă era o zonă de război, foarte mulţi oameni speriaţi de ce va urma”, a spus Radu Vâlcan, în primele sale declaraţii de la întoarcerea din Republica Dominicană.

Chiar dacă nu se află alături de familie, Radu este optimist şi aşteaptă să treacă cele 14 zile de izolare departe de cei dragi: „Momentan suntem în izolare pentru 14 zile, nu în carantină, pentru că am fost doar în tranzit în Paris, nu am intrat în Franţa. Acum sunt într-un apartament în Bucureşti, împreună cu un coleg de la Insula Iubirii”, a declarat Radu.

Filmările pentru sezonul al şaselea de Insula Iubirii vor fi realuate atunci când situaţia cu care se confruntă întreagă planetă le va permite şi atunci când toţi oamenii vor fi în siguranţă.

Citit 1961 ori Ultima modificare Joi, 02 Aprilie 2020 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.