Filmările pentru continuările ”Avatar”, reluate

Filmările pentru continuările ”Avatar”, reluate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Filmările pentru continuările "Avatar" regizate de James Cameron au fost reluate, în Noua Zeelandă, săptămâna aceasta, potrivit unui anunţ făcut de producătorul Jon Landau, scrie news.ro.

La fel ca aproape întreaga industrie cinematografică din lume, producţia pentru continuările filmului "Avatar" a fost oprită în luna martie, din cauza pandemiei. Ele vor reprezenta acum primele producţii importante la care este reluat lucrul după această pauză.

Începând cu 2019, filmările au alternat între studiourile din Kumeu (Noua Zeelandă) şi Wellington, capitala ţării. Noua Zeelandă a raportat, de la începutul pandemiei, puţin peste 1.150 de contaminări cu noul coronavirus şi 21 de decese cauzate de COVID-19. Aici au fost ridicate unele restricţii impuse de autorităţi, însă Guvernul le-a cerut oamenilor să rămână vigilenţi.

Continuările "Avatar" sunt, momentan, programate să fie lansate la doi ani distanţă. Pentru "Avatar 2" a fost stabilită data de 17 decembrie 2021. Al treilea, al patrulea şi al cincilea film din serie urmează să poată fi vizionate din decembrie 2023, decembrie 2025 şi decembrie 2027.

Citit 498 ori Ultima modificare Duminică, 05 Iulie 2020 02:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.