Alina Ceuşan, mărturisiri despre momentele grele prin care a trecut

Alina Ceuşan, mărturisiri despre momentele grele prin care a trecut
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alina Ceuşan a vorbit cu sinceritate despre momentele grele pe care le-a întâmpinat până acum în sarcină şi cum a reuşit să le depăşească.

Alina Ceuşan, unul dintre cei mai apreciaţi influenceri din România, a vorbit deschis despre venirea pe lume a primului ei copil de când a anunţat că este însărcinată, în urmă cu aproximativ o lună. 

Alina Ceuşan mărturisit în cadrul unui interviu pentru revista Viva cum a decurs primul trimestru de sarcină şi care au fost momente dificile pe care le-a depăşit. „Primul trimestru a fost cel mai greu, într-adevăr, atât din punct de vedere al emoţiilor, cât şi al faptului că nu am putut să fac sport, nu am putut să beau cafea, am avut anumite intoleranţe, ca să zic aşa, şi anumite momente de confuzie, vulnerabilitate, lucruri normale pentru orice femeie aflată la prima sarcină”, a declarat Alina Ceuşan pentru Viva.

Însă, ea a avut parte şi de momente frumoase, chiar dacă traversăm cu toţii o perioadă complicată. „Eu m-am simţit foarte bine în această perioadă şi chiar m-am bucurat de faptul că pot sta acasă şi că nu trebuie să merg la foarte multe evenimente şi joburi, mai ales spre Bucureşti. A fost o perioadă foarte frumoasă şi liniştită… Eu şi Raul am apucat să stăm practic două luni întregi împreună, ceea ce cred că este un moment unic pentru noi şi pentru viitoarea noastră familie.”

Având în vedere contextul actual, Alina Ceuşan a vorbit şi despre frici şi despre măsurile de precauţie pe care şi le-a luat. „Sinceră să fiu, nu mă tem de nimic. Îmi iau doar măsurile obişnuite de precauţie, ca orice alt cetăţean al ţării, în rest sunt o fire foarte relaxată şi iau lucrurile aşa cum vin. Cred că asta e important”, a mai spus Alina Ceuşan pentru Viva.

În urmă cu o lună, Alina Ceuşan a dezvăluit în exclusivitate pentru ELLE cu ce gânduri a întâmpinat vestea că e însărcinată. „Cu emoţie, cu fericire, dar şi cu o doză de confuzie, pentru că până ce nu am fost la medic să confirm sarcina propriu-zis, nu ştiam ce să cred. Îmi făcusem patru teste, toate pozitive, trebuia să deduc ceva din asta, însa cred că tot timpul există îndoieli şi emoţii din punctul ăsta de vedere.”

Sursa: elle.ro

Citit 1133 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Iunie 2020 23:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.