Laura Cosoi va deveni mamă pentru a doua oară

Laura Cosoi va deveni mamă pentru a doua oară

Laura este în ultimul trimestru de sarcină
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ajunsă în ultimul trimestru de sarcină, Laura Cosoi se pregătește să devină pentru a doua oară mămică. Actrița a amenajat deja camera pe care o va împărți fiica ei, Rita, cu bebelușul ce va veni curând pe lume.

Laura Cosoi se pregătește pentru venirea pe lume al celui de-al doilea copil al său. Va fi tot o fetiță și se va naște în curând, întrucât actrița se află deja în ultima lună de sarcină. Astfel că Laura și soțul ei, Cosmin, vor fi curând părinții a două fetițe minunate. Pentru că familia se mărește, Laura Cosoi a amenajat deja camera pe care o va împărți fiica ei, Rita, cu bebelușul ce va veni curând pe lume. Actrița a postat pe blogul ei câteva fotografii cu dormitorul proaspăt amenajat. Are pat cu baldachin și tematică jungle.

"Am descoperit patul-baldachin, căruia nu i-am rezistat. Prea îmi amintea de vacanța noastră în Bali! Este rezistent, o idee mai mic decât cel pe care l-am avut înainte. Are și o protecție, să nu cadă, dar să se și poată da jos atunci când dorește. E foarte practic pentru un copil independent ca Rita. Salteaua are umplutura din bumbac, iar așternuturile sunt din bumbac organic. La el am atașat și caruselul din lemn cu vietăți marine și cântec de leagăn foarte liniștitor. Un tapet nu foarte încărcat, pe tema jungle mural, care să te ducă cu gândul la natură. Să inspire feminitate, să nu fie încărcat cu multe animale, să nu fie prea copilăresc și să se potrivească cu personalitatea Ritei", a povestit Laura Cosoi, pe blogul său.

Citit 2109 ori Ultima modificare Joi, 06 August 2020 19:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.