Actriţa Ashley Judd, spitalizată după o accidentare „catastrofală”

Actriţa Ashley Judd, spitalizată după o accidentare „catastrofală”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Actriţa Ashley Judd, cunoscută pentru roluri din filme ca „Heat” şi „Frida”, a dezvăluit că este spitalizată, după o accidentare „catastrofală” petrecută în pădurea tropicală din Congo.

Judd se recuperează, în prezent, într-un spital din Africa de Sud, după ce, a spus ea, într-o discuţie online cu un editor al New York Times, risca să îşi piardă piciorul. Ea a povestit că, în timpul unei drumeţii începute înainte de răsărit, nu a văzut un copac căzut, s-a împiedicat de el şi a suferit o fractură deschisă. Judd a descris experienţa ca „incredibil de chinuitoare”. A aşteptat cinci ore întinsă pe pământ până să fie dusă la spital, apoi şi-a susţinut partea de sus a tibiei şase ore în timpul unui drum cu motocicleta. „Diferenţa dintre mine şi o persoană din Congo este asigurarea în caz de dezastru, care mi-a permis ca, la 55 de ore după accident, să ajung pe o masă de operaţie în Africa de Sud”, a spus actrița, de pe patul de spital.

Actriţa şi activista vizitează în mod regulat Congo şi a explicat, într-o postare pe Instagram că, deşi este obişnuită cu zona, „accidente au loc”. În conversaţia avută cu Nicholas Kristof, ea a subliniat că sunt necesare donaţii pentru United Nations Population Fund.

Citit 1465 ori Ultima modificare Duminică, 14 Februarie 2021 12:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.