UPDATE. Filip Cioc, pe locul al patrulea la „Românii au talent” (VIDEO)

UPDATE. Filip Cioc, pe locul al patrulea la „Românii au talent” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Gălăţeanul Filip Cioc, în vârstă de 11 ani, şi-a încheiat evoluţia pe scena „Românii au talent” la un pas de podium, pe locul al patrulea.

Deşi Filip ar fi meritat cu siguranţă unul dintre primele trei locuri, tot ceea ce a realizat la această competiţie devenită fenomen naţional reprezintă o performanţă uimitoare!

Felicitări, Filip! Eşti excepţional!


Gălăţeanul Filip Cioc, în vârstă de 11 ani, a deschis, în această seară, finala "Românii au talent" interpretând cu emoţie şi sensibilitate piesa lui Whitney Houston, ”I look to you”.  În prima parte a melodiei sale, Filip s-a autoacompaniat la pian. ”Este instrumentul pe care îl simt cel mai aproape de mine. Pianul înseamnă o mângâiere pentru mine”, după cum mărturiseşte.

Este convins că ”seara asta e cea mai specială din viața mea”. Filip mărturisește că nu știe ce va face cu banii în cazul în care va câștiga marele premiu de 120.000 de euro. Însă un laptop performant, cu două ecrane, care să-l ajute să-şi poată face mai uşor temele i-ar fi de mare folos!

Dacă v-a cucerit inimile, îl puteţi vota pe Filip prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codul 24. SMS-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, îl puteţi vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.


Gălăţeanul Filip Cioc, în vârstă de 11 ani, are nevoie de voturile şi susţinerea tuturor în finala "Românii au talent", care va fi transmisă în direct vineri seara, de la ora 20,30, la Pro Tv. "Filip Cioc vede cu inima și cântă cu tot sufletul", după cum îl descrie Pro Tv. Băiatul are voce excepţională şi a început să cânte înainte de a vorbi. A început să ia lecții de canto de la cinci ani, la şase ani a început pianul și la opt ani cursurile de teatru muzical. Interpretarea lui din preselecţii l-a făcut pe maestrul Florin Călinescu să apese butonul de aur și să-l trimită direct în semifinale. Iar publicul, prin vot, a decis să-l trimită pe Filip în marea finală, între cei 11 concurenţi care vor urca pe scena "Românii au talent" şi vor lupta pentru premiul de 120.000 de euro. Conform regulamentului anunţat de Pro Tv, toți cei 11 concurenți vor putea fi votați vineri, 28 mai, în timpul emisiunii, după START VOT, prin SMS, și online, pe romaniiautalent.protv.ro.

Citit 3302 ori Ultima modificare Luni, 31 Mai 2021 16:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.