Cum și-au sărbătorit Adda și Cătălin Rizea al cincilea an de căsnicie

Cum și-au sărbătorit Adda și Cătălin Rizea al cincilea an de căsnicie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Data de 30 iulie este una cu o însemnătate aparte pentru Adda și Cătălin Rizea, căci cei doi au sărbătorit al cincilea an de căsnicie. Așa cum era de așteptat, pentru că ei nu formează un cuplu oarecare, amorezii au petrecut acest moment într-un mod inedit, cântăreața declarând că nu puteau fi mai romantici de atât.

Știm că deja v-am făcut curioși, așa că intrăm direct în subiect și asta pentru că Adda deja a surprins pe toată lumea, dar mai ales pe tatăl copilului ei, cu declarația de dragoste, făcută în mod public, cu ocazia trecerii celor mai frumoși cinci ani din viața sa. Vedeta, vă reamintim, și-a ridicat soțul în slăvi, susținând că doar datorită lui și pentru el ea este acum o altă persoană, una mai bună, care, mai presus de orice, crede acum în dragostea ce rezistă până la adânci bătrâneți. Însă, dacă în declarații, cântăreața a fost romantică și amuzantă, totul având la bază umorul specific cuplului, în fapte, lucrurile stau total altfel.

Adda și Cătălin Rizea, ”petrecere” aniversară inedită, după cinci ani de căsnicie

Chiar de ziua lor, deși unii ar prefera cinele romantice, escapadele la hotel sau prin alte zone ale țării ori, de ce nu, chiar peste hotare, fostul concurent al lui Cătălin Scărlătescu și draga sa soție au ales să își serbeze dragostea ce și-o poartă reciproc printre alte sute de persoane. Ghiciți unde? Ei bine, dacă răspunsul este ”nu”, atunci vă spunem că cei doi au ajuns direct pe stadion, la un meci de fotbal, ambii fiind microbiști înfocați.

Astfel, direct din tribună, Adda și Cătălin Rizea s-au fotografiat îmbrățișați, cu zâmbetul până la urechi, semn că ziua nunții lor, acum, la cinci ani distanță, este la fel de minunată ca și prima dată, chiar dacă ”petrecerea” a fost altfel.

”Cei mai romantici suntem! Așa am sărbătorit cinci ani de căsnicie”, a scris Adda în dreptul fotografiei în care apare în brațele soțului ei, pe stadion, ambii fiind adevărați microbiști. Ipostază amuzantă, dar extrem de sinceră cu cei doi și cuvintele artistei vin la scurt timp după ce Cătălin Rizea a declarat la Antena Stars că nu au nimic special plănuit pentru această zi importantă, doar tradiționalul meci ce îi unește și mai mult. "Sincer să fiu, nu am apucat să sărbătorim cei cinci ani de căsnicie, cinci ani de multă bucurie și tot ce ne-am dorit s-a întâmplat. Nu am avut încă timp să sărbătorim, dar probabil o vom face după ce ne vom întoarce de la meci”, a spus Cătălin Rizea la Antena Stars.

Însă asta nu este întreaga declarație a fostului concurent de la ”Chefi la cuțite”. Căci, după ce artista a spus că soțul i-a schimbat viața total, acum el vine cu o completare ce ar putea emoționa pe oricine. Se pare că Adda și Cătălin, după cum spun chiar ei, au fost, sunt și vor fi suflete pereche. ”Adda a reușit să mă schimbe pe mine, în primul rând, iar eu să o schimb pe ea, pentru că mai mult ca sigur noi am fost făcuți unul pentru celălalt. Trebuia doar să ne întâlnim”, a mai completat fostul concurent de la ”Asia Express”.

Citit 1405 ori Ultima modificare Duminică, 08 August 2021 09:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.