De ce Ruby nu se vede mireasă

De ce Ruby nu se vede mireasă
Se bucură de dragoste, dar fără acte
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După ce a povestit marele eveniment care tocmai s-a petrecut în familia ei și anume faptul că mama sa, Luminița, și-a unit destinul cu italianul alături de care trăia de multă vreme, Ruby a mărturisit motivele pentru care amână ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă. Cântăreața are peste șapte ani de relație, însă continuă să se bucure de marea ei dragoste și fără acte.

Este una dintre cele mai frumoase și sexy artiste de la noi din țară. Se bucură de un succes colosal, are o mulțime de fani și arată demențial, însă întrebarea care stă pe buzele tuturor este legată de momentul în care artista va îmbrăca rochia de mireasă. Ei bine, focoasa brunetă nu are de gând să se mărite prea curând și a decis să dea cărțile pe față, mărturisind, în direct la Antena Stars, care este motivul pentru care amână marele eveniment, deși are o relație de mai bine de șapte ani cu Robert Adrian.

Toate fetele își doresc să îmbrace rochia de mireasă, alături de bărbatul visurilor. Deși își dorește să aibă parte de acest eveniment o dată în viață,  Ruby nu se consideră pregătită nici după șapte ani de relație. Cântăreața a precizat că se consideră un copil și împreună cu partenerul său de viață vor să se bucure de acești ani în continuare, deoarece dacă s-ar căsători are impresia ca viața li s-ar schimba total. "Eu sunt încă un copil și sunt foarte ocupată. Sunt foarte dedicată carierei și cred că m-ar maturiza foarte mult. Aş deveni dintr-odată <doamnă> și mi se pare prea devreme pentru acest lucru. Pe mine căsătoria m-ar maturiza dintr-odată", a mărturisit Ruby. Mai mult decât atât, deși își dorește să mai copilărească, Ruby este și puțin speriată de o schimbare. Artista crede că, odată cu nunta, s-ar transforma rapid în "doamnă", iar ea nu este pregătită momentan pentru o asemenea schimbare și un astfel de rol.

Cei de acasă i-au putut urmări pe Ruby și iubitul său în competiția "Asia Express", de la Antena 1, acolo unde aceștia au avut parte de provocarea vieții lor. Deși au avut și momente mai complicate, care le-au pus nervii la încercare, Ruby și Robert Adrian au făcut față competiției până în finala emisiunii, însă nu au reușit să câștige premiul cel mare. Nu obișnuiesc să se afișeze foarte des pe site-urile de socializare, însă, cu toate acestea, se iubesc enorm, dragostea lor fiind vizibilă cu ochiul liber.

Citit 1160 ori Ultima modificare Duminică, 12 Septembrie 2021 01:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.