Gălățeanca Alexandra Bordei, pe lista Loredanei la X Factor (VIDEO)
Foto: Antena 1

Gălățeanca Alexandra Bordei, pe lista Loredanei la X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălățeanca Alexandra Ioana Bordei, componentă a trupei „Jampa Orchestra”. unde cântă alături de sora ei, Cristina Vasopol, și îndrumătoare la școala de muzică a acesteia, a ajuns, luni seara, pe lista scurtă a Loredanei la X Factor. Alexandra a impresionat juriul cu o interpretare în forță a piesei ”Dark Horse”, a lui Katy Perry.

„Eu cred că mă face specială faptul că sunt așa cum sunt eu, că sunt naturală, că am vocea pe care o am – mulțumesc lui Dumnezeu și părinților mei, că este moștenire de familie - și o să dau tot ce pot ca să iasă un moment foarte-foarte tare”, a mărturisit, înainte de a urca pe scena X Factor, Alexandra Bordei. Gălățeanca a visat să ajungă pe această scenă.

Loredana, care a avut-o în echipă la „Vocea României” pe Cristina Vasopol, a remarcat imediat asemănarea Alexandei cu sora ei: „Când ai intrat pe scenă, am avut impresia că este ea, pentru că semănați ca două picături de apă. O știu pe Cristina Vasopol. Are o școală de muzică”.

Delia și-a amintit și ea de Cristina Vasopol, fostă finalistă la X Factor: „A fost în sezonul în care a fost Bella și a câștigat Bella”.

„Hai Bordei, Bordei, cântă-ne ceva!”, a fost îndemnul Loredanei.

Alexandra Ioana Bordei a acaparat scena cu vocea sa puternică dezlănțuindu-se cu piesa ”Dark Horse”.

„Uau, dar este un talent naiv în familie acolo. Toată lumea cântă. Ai o voce uriașă, foarte puternică. Îmi place alegerea muzicală, m-a surprins cumva. Și varianta asta în mod special. Bravo!", a exclamat Delia.

„O prestație bună! Dacă e să fiu cârcotaș, un pic țipat prin unele locuri. Mi s-a părut puțin agresiv”, a comentat Florin Ristei.

„Aș fi vrut să ai puțin vibrato pe notele înalte, pentru că ar fi îndulcit un pic sunetul, dar în rest, o voce extraordinară! Felicitări!”, a spus Loredana.

„Voce bună, bine cântat, bine punctat!”, a conchis Ștefan Bănică.

Cu trei Da-uri oferite de Florin Ristei, Delia și Ștefan Bănică, Alexandra a ajuns pe lista scurtă de așteptare a Loredanei.

Citit 2649 ori Ultima modificare Joi, 16 Septembrie 2021 01:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.