Gălăţeanca Elena Mîndru, în semifinalele SuperStar România(VIDEO)

Gălăţeanca Elena Mîndru, în semifinalele SuperStar România(VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Elena Mîndru, în vârstă de 17 ani, este singura gălăţeancă din semifinalele SuperStar România. Sâmbătă seară, la Pro Tv, i-a surprins şi cucerit pe membrii juriului, Carla’s Dreams, Marius Moga, Raluka şi Smiley, cu un moment artistic de senzație şi i-a convins că are ascendentul în SuperStar.

„Acest concurs, SuperStar, mi-a dat toate aşteptările peste cap. Nici acum, sincer, nu mă gândesc nici la reuşită, nici la eşec, vreau doar să dau tot ce-i mai bun pe scenă şi să-mi depăşesc limitele”, a mărturisit Elena Mîndru, înainte de a urca pe scena unui important club din București, în ultima seară a recall-urilor.

Gălățeanca a făcut furori cu o interpretare plină de energie a piesei „All of My Love” a lui Destiny, iar publicul a cântat și dansat împreună cu ea.

„Măi, are ceva fata asta şi nu înţeleg ce are, dar are ceva!”, a exclamat Carla’s, uimit de evoluția artistică a Elenei, pe care Raluka a descris-o cel mai bine: „S-a transformat în ceva foarte feminin, foarte frumos! Şi uite cum se mişcă!”.

„Foarte cool şi feminin. Bravo, tu! Bine de tot! Foarte bine, măi! Uite cum se mişcă fata asta! E fix cât trebuie!”, comenta Carla’s, entuziasmat. Smiley a recunoscut deschis că-i place de Elena, la fel și Raluka.

„E prima etapă în care mă simt ca şi cum aş fi în finală! M-am simţit foarte bine pe scenă, pentru că până la urmă cu asta rămânem. Vreau să ştiu doar rezultatul, atât!”, a spus Elena în culise, nerăbdătoare să afle verdictul juriului.

Juriul a recunoscut deschis că nu se aștepta ca Elena să se transforme din concurenta ușor neîncrezătoare din audiții într-un veritabil superstar.

„Elena, eu mă bucur că ai ajuns până aici, chiar te-ai autodepăşit. Nu ştiu câtă încredere aveai tu în tine când ai venit! Chiar ai evoluat mişto şi ai avut un performance exact cum ne aşteptam, pentru că graficul pe care vrem să îl urmărim este ascendent!”, i-a spus Marius Moga.

„Ascendent în SuperStar!”, a remarcat, pe bună dreptate, Carla’s, oferindu-i verdictul: „Tu ne-ai făcut o surpriză, noi îţi facem şi ţie una: ne vedem în semifinale! Continuă tot aşa şi cu ascendent în SuperStar!”.

„Nu-mi vine să cred, încă sunt în stare de şoc! Pentru 17 ani, eu mi-am depăşit condiţia! Eu sunt superstar în devenire”, a exclamat Elena, fericită.

Vineri, de la 20,30 și sâmbătă, de la 20,00, concurenții se vor afla față în față cu cea mai mare provocare a vieții lor, de până acum: semifinalele competiției! Pe scena de la Arenele Romane, aceștia vor oferi interpretări de neratat și vor da tot ce au mai bun pentru a ajunge în live-urile show-ului! Mult succes, Elena!

VEZI VIDEO AICI

Citit 3140 ori Ultima modificare Marți, 16 Noiembrie 2021 00:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.