Letitia Wright a revenit la filmările continuării „Black Panther”

Letitia Wright a revenit la filmările continuării „Black Panther”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Actriţa engleză Letitia Wright a revenit la filmările continuării „Black Panther”, după cinci luni de când s-a accidentat în timpul producţiei, informează BBC.

Wright a reluat filmările pentru „Black Panther: Wakanda Forever” după ce s-a accidentat în luna august, în timpul unei cascadorii de noapte, în Boston.

La acel moment a fost transmis că a suferit răni minore, însă şefii Marvel au precizat ulterior că s-a dovedit că ea şi-a fracturat umărul şi că a suferit o contuzie cu efecte secundare grave. Filmările pentru „Black Panther II”, în care ea interpretează rolul Shuri, au fost suspendate în luna noiembrie.

Un purtător de cuvânt al actriţei a declarat că ea s-a recuperat şi că producţia a fost reluată. În continuarea filmului, personajul ei va avea un rol mai important.

Regretatul Chadwick Boseman a fost protagonistul lungmetrajului de succes din 2018. Rolul nu a fost redistribuit după ce el a murit, în 2020, din cauza cancerului.

Letitia Wright a mai apărut în filme precum „Avengers” - „Infinity War” şi „Endgame” - şi în antologia „Small Axe” a lui Steve McQueen.

„Black Panther: Wakanda Forever” urmează să fie lansat în noiembrie 2022, potrivit news.ro.

Citit 617 ori Ultima modificare Duminică, 23 Ianuarie 2022 02:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.