Disney+, în România, din această vară

Disney+, în România, din această vară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Disney+, serviciul de streaming al The Walt Disney Company, a anunţat că va intra în 42 de noi țări, vara aceasta, inclusiv pe piaţa din România, scrie Variety. Disney+ va oferi seriale şi filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, mizând că trecerea de la marele la micul ecran va fi un succes de proporții. Lansat în toamna anului 2019, în SUA, Canada și Olanda, serviciul are deja 118 milioane de abonați.

Pe de altă parte, Netflix mizează pe producții proprii, la care face continuări sau remake-uri. Unele dintre filmele sale de succes deja sunt parte din serii, streamerul promițând continuări la: „Red Notice”, „Enola Holmes” și „Extraction”, potrivit Cinemagia.

Continuările de filme sunt esențiale pentru Netflix ca să își crească numărul de abonați, notează shortlist.com. Unul dintre ele este versiunea sud-coreeană a serialului extrem de popular „Money Heist”/ „La casa de papel”, care s-a încheiat, remake în pregătiri cu actorul Yoo Ji-Tae (Oldboy) în rolul Profesorului. Realizarea unei versiuni sud-coreene se bazează pe succesul global al „La casa de papel”. Conform Netflix, cele cinci sezoane din „La casa de papel” au acumulat 6,7 miliarde de ore de vizionare, făcându-l unul dintre cele mai vizionate seriale în altă limbă decât engleză de pe Netflix.

Și achiziționarea drepturilor asupra romanelor lui Roald Dahl a încurajat publicul tânăr să urmărească Netflix. La ora actuală, și rivalul Netflix, anume Disney+, are mii de serii de filme foarte îndrăgite pe care să le promoveze - Star Wars și Marvel sunt doar câteva subiecte care trec cu succes de la marele la micul ecran.

Citit 320 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Februarie 2022 16:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.