HBO Max, disponibil şi în România din 8 martie. Abonamente cu facilităţi

HBO Max, disponibil şi în România din 8 martie. Abonamente cu facilităţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

"Pe 8 martie, HBO Max va fi disponibil în România ca parte a lansărilor în alte țări din Europa și nu numai. HBO Max oferă filme, seriale originale și titluri pentru copii, de la Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum și de la alte studiouri", a anunţat HBO, printr-un comunicat de presă.

HBO Max, platforma de streaming a WarnerMedia, urmează să înlocuiască HBO Go, după cum explică HotNews.ro.

Iată şi costurile! Noul abonament lunar HBO Max va fi 4,99 euro/lună. Pentru a sărbători lansarea HBO Max, cei care au un abonament creat direct pe site-ul HBO Go vor putea folosi automat noua platformă, beneficiind de un preț redus, 3,30 euro/lună. Promoția le va oferi clienților o reducere de 33 la sută din prețul lunar pentru toată perioada abonamentului lor.

Noii clienți care se vor abona direct pe HBO Max înainte de 31 martie vor beneficia de același preț lunar redus la 3,30 euro/lună, preț disponibil pe întreaga durată a abonamentului lor. După 31 martie, pe lângă abonamentul lunar, va fi introdus și un abonament anual, disponibil clienților de retail, la prețul de 39,90 euro/an, care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni la prețul pentru opt luni.

Citit 2185 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Februarie 2022 20:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.