„Dune 2", gata până la sfârșitul verii

„Dune 2", gata până la sfârșitul verii
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Regizorul Denis Villeneuve a confirmat că "Dune: Partea 2" „va fi gata până la sfârșitul verii”, adăugând că filmul „e conceput, în mare parte. Ceea ce ne ajută este că revizităm același univers. Așadar, avem aceeași echipă, toți știu ce au de făcut, știu cum o să arate. Filmul va fi mai dificil de făcut, dar știm ce pași trebuie parcurși. Iar scenariul e scris. Așadar, sunt încrezător. Acum, singura necunoscută e pandemia”.

În interviul acordat publicației Variety, Denis Villeneuve a mai spus că „vor apărea și câteva noi personaje în cea de-a doua parte". "O decizie pe care am luat-o de timpuriu a fost ca prima parte să fie despre Paul Atreides și despre Bene Gesserit, despre experiența lui, iniţiatică şi chiar formatoare, atunci când ia contact pentru prima oară cu o cultură diferită. În cea de-a doua parte, acţiunea se concentrează mult mai mult pe subiectul Harkonnen”, a adăugat regizorul, potrivit Cinemagia.ro.

Așadar, orice fan "Dune" dezamăgit de timpul petrecut în prima parte pe ecran de Dave Bautista se pare că va avea noroc: Denis Villeneuve a promis „mult mai mult Harkonnen”, în continuare. Bautista joacă în seria "Dune" în rolul lui Glossu Rabban, nepotul sadic al maleficului baron Vladimir Harkonnen (Stellan Skarsgard).

Citit 1145 ori Ultima modificare Duminică, 27 Februarie 2022 01:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.