Denzel Washington se întoarce în rolul lui „The Equalizer”

Denzel Washington se întoarce în rolul lui „The Equalizer”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Premiera filmului "The Equalizer 3", în care Denzel Washington va juca rolul principal, iar Antoine Fuqua va semna regia, a fost anunțată pentru 1 septembrie 2023, de către compania Sony.

Washington a jucat prima dată rolul fostului agent CIA Robert McCall în filmul lui Fuqua din 2014, "The Equalizer". Mai târziu, a jucat același rol în 2018, cu "The Equalizer 2", din nou în regia lui Fuqua. Seria este inspirată de serialul TV din anii 1980 în care personajul lui McNall își va pune efortul în serviciile celor neajutorați, fiind un anchetator și un protector al celor aflați în primejdie.

Primele două filme "Equalizer" au avut scenariul semnat de Richard Wenk și, în timp ce Washington confirma acum câteva săptămâni finalizarea scenariului pentru "The Equalizer 3", nu s-a anunțat încă dacă Wenk se va mai întoarce pentru cel de-al treilea film, alături de Washington și Fuqua.

În intervalul dintre "The Equalizer 2" și "The Equalizer 3", un nou sequel după "The Equalizer" a început să fie difuzat pe CBS, având-o pe Queen Latifah în rolul Robyn McCall. Serialul se află, la ora actuală, la cel de-al doilea sezon.

Producția lui "The Equalizer 3" va începe în cursul acestui an.

Citit 837 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Aprilie 2022 22:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.