Cum a aflat Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol are altă relație

Cum a aflat Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol are altă relație
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ce spune actrița despre iubirea cu Cove


Ioana Ginghină trăiește pe roze acum, alături de Cristi Pitulice, bărbatul cu care vorbește, deja, despre căsătorie. A lăsat trecutul în urmă, iar suferința divorțului de Alexandru Papadopol pare că s-a stins. Ioana Ginghină a fost invitata lui Cătălin Măruță, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, în ediția de luni seară. Ioana vorbește pe șleau despre relațiile ei amoroase, despre căsnicia cu Papadopol, dar și despre iubirea pe care a trăit-o alături de Cove.

Cum a aflat Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol nu mai este fericit în căsnicie? A povestit chiar ea: „Noi am fost într-o vacanță, iar Alexandru a fost foarte morocănos. Am zis, măi, eram în vacanță, totuși, ceva e în neregulă. Și atunci mi-a zis el că nu mai este fericit”. „Și tu cum ți-ai dat seama că el are ceva cu Adriana? (n.r. actrița Adriana Titieni)”, a întrebat Cătălin Măruță. „Păi am văzut o poză la ea, îmbrăcată cu ceva de la el. Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem. Adică nu e omul care cum vede o fată înfrigurată îi dă haina”, a povestit Ioana. Toate acestea se petreceau înainte de divorțul din vara lui 2019, așa că acum sunt doar amintiri neplăcute. Ioana și Papi au reușit să facă pace și să se înțeleagă, de dragul fiicei lor, Ruxandra. „Ajunul anul acesta l-am făcut împreună cu Alexandru, Ruxandra și Cristi. Așa a fost Ajunul Crăciunului. A fost foarte frumos. M-am simțit atât de bine și mă bucur din tot sufletul că am dat de omul ăsta, de Cristi, care e deschis să înțeleagă acest lucru”, a mai spus Ioana Ginghină.

Puțini își mai amintesc că Ioana Ginghină a avut o relație cu Gabriel Coveșeanu, alias Cove, relație care s-a terminat, însă, în 2006, când în viața actriței a apărut Papadopol. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul filmărilor pentru celebra telenovelă „Numai iubirea”, iar în 2007 s-au căsătorit. Ioana i-a povestit lui Măruță cum s-a încheiat relația cu Cove: „Mi-am făcut bagajele și am plecat de acasă”.

„Dar Cove, băiat mișto”, concluzioneză Măruță. „Da, Doamne ferește, chiar m-a ajutat foarte mult, că mi-a renovat apartamentul în perioada aia (n.r. apartamentul în care s-a mutat apoi Papadopol)”, spune Ioana, râzând.

Citit 1970 ori Ultima modificare Duminică, 22 Mai 2022 01:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.