„The Sandman”, un serial de văzut!

„The Sandman”, un serial de văzut!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Unul dintre cele mai așteptate seriale ale anului 2022 a sosit: ”The Sandman” este acum disponibil pe platforma de streaming Netflix. Serialul, inspirat de romanul grafic semnat de Neil Gaiman, a fost întotdeauna considerat imposibil de adaptat pe micul ori pe marele ecran. Totuși, așa cum consideră o serie de cronici care au apărut odată cu premiera, serialul nu doar că merită urmărit, dar este și unul dintre cele mai bune ale anului. ”The Sandman” are o amplă distribuție, printre care se numără și stele ale cinematografului: Tom Sturridge, Boyd Holbrrok, Jenna Coleman și Gwendoline Christie.

Așa cum anunță Netflix, acțiunea din ”The Sandman” este după cum urmează: „După ani de întemnițare, Morpheus - Regele viselor - pornește într-o călătorie prin lumi diferite pentru a găsi ceea ce i s-a furat și pentru a-și recupera puterea”, scrie cinemagia.ro.

The Guardian notează că unul dintre episoade este cel mai bun lucru pe care îl puteți urmări anul acesta și iată de ce: „Această sumbră adaptare a benzilor desenate, cu tușe groase, este de-a dreptul opulentă, și dovedește o profunzime emoțională aproape de neegalat în poveștile fantasy. Ar putea face deliciul atât al fanilor, cât și al nou-veniților.

Cronica de patru stele de la Empire spune: „Cu atenția sa pentru materialul original, cu distribuția impresionantă și cu simțul de a construi lumi întregi care cere sezoane noi, ”Sandman” cu siguranță surprinde materialul original al viselor”.

IGN susține că este „pe cât de fidel pe cât o adaptare” poate fi, anunțând: „<<The Sandman>> este tot ceea ce fanii de oricând își puteau dori de la o adaptare”.

Citit 540 ori Ultima modificare Duminică, 14 August 2022 08:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.