„Oameni de treabă”, al lui Paul Negoescu, premiat la Namur

„Oameni de treabă”, al lui Paul Negoescu, premiat la Namur
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

"Oameni de treabă/ Men of Deeds", cel mai nou film al regizorului Paul Negoescu, cu Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian şi Crina Semciuc, îşi continuă circuitul festivalier şi strânge premii şi reacţii pozitive, după ce a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Sarajevo.

Recent, filmul i-a adus premiul pentru cea mai bună interpretare lui Iulian Postelnicu, în cadrul Festivalului Internaţional al Filmului Francofon de la Namur, unde a câştigat şi o menţiune specială din partea juriului.

„Un film care a fost unanim aclamat de juriu pentru actorii săi, dar mai ales pentru actorul principal, care ne-a uluit, la fel ca decorul, scopul, scenariul, dar şi angajamentul său. Am apreciat acest film de un umor negru nemaiîntâlnit, care are puterea să ne facă să descoperim o ţară, o regiune, o cultură, rămânând în acelaşi timp universal valabil, şi care, credem, va stârni râsete, emoţie şi întrebări tuturor celor care vor avea şansa şi plăcerea să îl vadă”, şi-a motivat alegerea juriul Festivalului Internaţional al Filmului Francofon Namur, potrivit news.ro.

La graniţa dintre comedie neagră şi thriller, ”Oameni de treabă” spune povestea unui poliţist din mediul rural, pe care greşelile trecutului, precum şi o serie de evenimente violente care se întâmplă în sânul comunităţii, îl împing către o situaţie fără scăpare.

Citit 860 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2022 12:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.