Băiatul Andreei Mantea refuză să își vadă tatăl

Băiatul Andreei Mantea refuză să își vadă tatăl
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Prezentatoarea tv le-a mărturisit fanilor adevărul

Andreea Mantea își crește singură băiețelul în vârstă de 7 ani, cu care are o relație extraordinară. Prezentatoarea tv a mărturisit într-un live pe TikTok că cel mic nu vrea deloc să petreacă timp cu tatăl său, Cristi Mitrea. Vedeta este sinceră cu ceea ce se întâmplă în viața ei și nu se ferește să spună adevărul despre relația pe care cel mic o are cu tatăl său.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani, iar din iubirea lor pasională a rezultat David, fiul celor doi de doar şapte ani și jumătate. Prezentatoarea a decis să pună capăt relației cu Cristi Mitrea în timp ce era însărcinată. Decizia a venit în urma neînțelegerilor și violenței de care avea parte în timpul sarcinii.

 

Cel mic refuză să își vadă tatăl

Andreea Mantea și Cristi Mitrea sunt despărțiți de mai bine de șapte ani, de pe vremea când David era încă în pântecul mamei sale. De-a lungul relației lor au existat probleme, iar prezentatoarea TV, nemaisuportând tratamentul inadecvat, a pus capăt relației. Astfel, aceasta a născut singură, avându-l doar pe David lângă ea, așa cum spunea în urmă cu ceva vreme.

Vedeta este foarte activă în mediul online și mereu se confesează fanilor. De data aceasta, Andreea Mantea a făcut un live pe TikTok în care a explicat că David refuză să își vadă tatăl. Ea susține că a vrut chiar să îl și mituiască pe cel mic pentru a se întâlni cu tatăl lui, însă totul a fost în zadar.

Ba mai mult, Andreea Mantea a spus că David este destul de mare să decidă singur și că ea nu mai vrea să intervină pentru că ultima dată a ieșit o ceartă de toată frumusețea din această cauză.

''Uite, îți dau asta dacă te duci și te vezi cu tatăl tău, îți dau asta dacă stai cu tatăl tău în după-amiaza asta, căci nu voia. Pur și simplu, nu vrea. Nu vrea și nu vrea. E foarte greu. E destul de mare să decidă singur. Nu mă mai bag, pentru că intru în alte discuții. Ultima dată ne-am certat foarte tare pentru că am intervenit eu. Și nu vreau'', a spus Andreea Mantea, pe TikTok.

Citit 1725 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2022 13:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.